Τρίτη 24 Απριλίου 2012

"Είμαι Ελληνίδα" (video)


Αγανάκτησε  η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου και, μ' ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο με τίτλο "Είμαι Ελληνίδα", απαντά σε όλες τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από Ευρωπαίους και ξένους στους Έλληνες.

"Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτης, δεν πίνω ούζο κάθε λεπτό της ζωής μου, δεν λέω "όπα" κάθε δευτερόλεπτο (...) Η χώρα μου έχει Δημοκρατία, η αλήθεια είναι ότι εφηύρε τον όρο. Μιλάω Αγγλικά και άλλες πέντε γλώσσες όπως πολλοί συμπολίτες μου (...) Εφηύραμε τη Δύση (...) Αν σήμερα χρωστάω, παρεμπιπτόντως δεν είμαι η μόνη, είναι γιατί η χώρα μου εφηύρε την έννοια της ελεύθερης αγοράς (...) Πιστεύω στην ελευθερία, γι' αυτό όταν χρειάζεται διαδηλώνω (...) Πιστεύω στη χαρά της ζωής, έχω κάθε δικαίωμα, δεν είναι κακό (...) Το όνομά μου είναι Κατερίνα και είμαι Ελληνίδα", επισημαίνει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Κατερίνα.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια τέσσερα χρόνια ζει στο Λος Άντζελες.



πηγή: news247.gr

3 σχόλια:

  1. sosta 3igi8ike to katerinaki an k ligo upervoliko to pos fonazei !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτότυπο! γενικά παλικαράκι η Μουτσάτσου. Την είδαμε σε τούρκικο σίριαλ, την είδαμε και στο Hangover! το παλεύει και δείχνει ότι είναι άλλο να αγαπάς τη χώρα σου και άλλο να είσαι εθνικιστής. μπορείς να είσαι Έλληνας και να είσαι ανοιχτός να πάρεις πράγματα από όλους τους πολιτισμούς στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή