Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Sticky mind Vs MonkeyFeet: Rules for Week 2



Όπως θα παρατηρήσατε την προηγούμενη εβδομάδα, μία ΕΠΙΚΗ κόντρα έχει ξεκινήσει στο Γλέντι! Πριν από λίγες μέρες, το blog μας προσέθεσε στο δυναμικό του τον συντάκτη Sticky mind. Το γεγονός αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τον πιο παλιό συντάκτη μας MonkeyFeet, ο οποίος θεώρησε ότι ο Sticky mind (λόγω της παρεμφερούς θεματολογίας του) ήρθε στο Γλέντι για να του φάει το ψωμί! Και έτσι ξεκίνησε η κόντρα...

Θέλετε να αποδείξετε ποιος μπορεί να ποστάρει τα καλύτερα θέματα;
Οι αναγνώστες του blog θα το αποφασίσουν!


Την πρώτη εβδομάδα ο Sticky mind και ο MonkeyFeet πόσταραν από δύο θέματα ο καθένας:

Sticky mind

Sticky mind's 1st post @ Glenti!
Sticky mind strikes back

MonkeyFeet

MonkeyFeet's response to Sticky mind
This is my house Sticky mind

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη την Παρασκευή 3/2 και το Σάββατο 4/2 έβγαλε νικητή τον Sticky mind, επομένως αυτήν τη στιγμή το σκορ είναι:

Sticky mind 2 - 0 MonkeyFeet




Τι θα γίνει αυτήν την εβδομάδα;

Οι κανόνες είναι οι εξής: από τη Δευτέρα 6/2 μέχρι την Παρασκευή 10/2 οι δύο συντάκτες μπορούν να ανεβάζουν 1 post κάθε μέρα. Αυτά τα 5 post είναι αυτά που θα διαγωνισθούν στη ψηφοφορία που θα γίνει από τους συντάκτες του Γλεντιού από την Παρασκευή 10/2 (15:00) μέχρι την Κυριακή (14:00) και η οποία θα καθορίσει το συνολικό σκορ (Week 1 & Week 2).

* Επειδή ο Sticky mind έβαλε και ένα 3ο θέμα την Παρασκευή (Knock, Knock! Who's there? Oh... MonkeyFeet!) έχει την εξής επιλογή: είτε να μη διαγωνισθεί αυτό το θέμα, είτε να επιλέξει να είναι ένα από τα πέντε post που θα διαγωνισθούν.


Τα θέματα των δύο εξαιρετικών συντακτών μας μπορείτε να τα βλέπετε μέσα από αυτό το link. Επίσης, μπορείτε να μπαίνετε καθημερινά στο Sticky mind Vs MonkeyFeet μέσα από το banner που βρίσκετε πάνω - πάνω στην κεντρική σελίδα του blog.

BRING IT ON!

5 σχόλια:

  1. με το 2-0 στην πλάτη... MonkeyFeet, you gotta step it up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά είναι!!!! νομίζω τα 5 posts είναι πολλά αλλά αν έχουν διάθεση τα παιδιά δεν θα πούμε οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον, προτείνω να μειώσουμε τα posts ανά βδομάδα, αλλά να ορίσουμε συγκεκριμένη θεματολογία...εκεί θα δούμε μάχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραία πράγματι η ιδέα της Kat! ας το πάμε έτσι αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη βελτιωνόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή