Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Oι Anonymous "χτύπησαν" το υπ. Δικαιοσύνης


Το πρώτο επίσημο χτύπημα των Anonymous στην Ελλάδα είναι γεγονός. "Χτύπησαν" την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης.

Η διεθνής διαδικτυακή οργάνωση αναφέρει πως αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. "Η δημοκρατία γεννήθηκε εδώ και εσείς την σκοτώνετε", αναφέρει μεταξύ άλλων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο λαός.

Παράλληλα, ζητούν δύο εβδομάδες διορία για να "φύγει" η Ελλάδα από τη συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης / Απομίμησης (ACTA).

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης στην Ελλάδα.


Το μήνυμα


To μήνυμα που έχει τίτλο "η Δικαιοσύνη έρχεται" αναφέρει τα εξής:

"Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά.

Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.

Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.

Είμαστε οι Ανώνυμοι... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε".

Μάλιστα, οι Anonymous αναφέρουν πως επόμενος στόχος του στην Ελλάδα είναι όλα τα ΜΜΕ καθώς όπως λένε έχουν ήδη σπάσει όλους τους κωδικούς τους!

Η εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές.

Την ψηφιακή επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Διερευνώνται τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτιθεμένων.


Glenti comment: "Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία"... Θέλω πολύ να δω τί θα γίνει στη συνέχεια...


πηγή: news247.gr

1 σχόλιο:

  1. όπως έχω ξαναπεί, για να πετύχει κάτι, ακόμα και όταν μιλάμε για αντίσταση ή επανάσταση, πρέπει να είναι και μαρκετίστικο! και δεν υπάρχει τίποτα πιο inspiring από τη μάσκα του V! Remember, remember!

    ΑπάντησηΔιαγραφή