Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

I'm here bitch


Είχα πει ότι περίμενα από το νικητή (σκανδαλωδώς) της προηγούμενης εβδομάδας να κάνει την πρώτη κίνηση. Επέλεξε να την κάνει αργοπορημένα, ώστε να πάρει το match-up σε μια τεχνική λεπτομέρεια, όπως περνάνε μερικές κρίσιμες τροπολογίες στη Βουλή τα καλοκαιριά που ο κόσμος δεν μπορεί να αντιδράσει! Πιστεύω ότι οι αναγνώστες του Γλεντιού έχουν φάει αρκετή κοροϊδία από τον κύριο Sticky mind ώστε να πιστέψουν και αυτό το τέχνασμά του.

Η απάντηση, λοιπόν, έρχεται από την California και ακούει στο όνομα Kassem G. Δεν τον ξέρετε; Ήρθε η ώρα να τον μάθετε και μαζί με αυτόν να μάθετε ένα μάθημα στον λαοπλάνο Sticky mind.



Y.Γ: Παρακαλώ τους διαχειριστές του site να ξεκαθαρίσουν με πόσα videos διαγωνίζεται επιτέλους ο κύριος Sticky mind και ποια είναι αυτά. Να μπει μια τάξη να ξέρουμε!


MonkeyFeet


3 σχόλια:

  1. αρχίζω το σχόλιο μου με τον ίδιο τρόπο και στους δύο: αν νομίζετε ότι με 1 βιντεάκι μέσα σε 1 εβδομάδα θα στηθεί και ψηφοφορία για τα μούτρα σας, είστε γελασμένοι! χαχαχα... θα σας ανακοινωθούν σύντομα οι κανόνες του τι πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να κοντραριστείτε, την εβδομάδα που μας έρχεται. θα σας στείλω λεπτομέρειες αλλά γενικά θα είναι 3 τα βίντεο (+ 1 αυτό που βάλατε σήμερα και χθες) και θα ανεβαίνουν την ίδια μέρα, την ίδια ώρα για να μην κάνετε ζαβολιές σαν κοπελίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσον αφορα το βίντεο, εντάξει, περίμενα απλώς πότε θα το βάλεις! είναι θρυλικός ο τύπος! ΘΕΟΣ! χαχαχαχαχαχα... "you're obviously a virgin!" χαχαχαχαχαχα... δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή