Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

SNL - "Justin Timberlake Trilogy" (videos)



Σας είπαμε ότι τον τελευταίο καιρό ανακαλύπτουμε και σας παρουσιάζουμε δημιουργίες του, φοβερού χιουμοριστικού show, Saturday Night Live και των The Lonely Island. Και σήμερα θα συνεχίσουμε με μία μουσική... τριλογία. Αναφερόμαστε στα τρία τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο SNL και στα οποία συμμετείχε και ο Justin Timberlake. Όλα τα κωμικά κομμάτια έχουν το στυλ των 80's και μαζί με τον Justin τραγουδάει ο Andy Samberg. Ξεκινάμε, λοιπόν...


Dick In A Box

Εν μέσω κρίσης, πολλές φορές προβληματιζόμαστε για το δώρο που θέλουμε να πάρουμε στην κοπέλα μας. Αυτό, όμως, που μετράει είναι η κίνηση αλλά και η εφευρετικότητα. Τι μας προτείνει για δώρο το τραγούδι; A Dick In A Box!




Motherlover

Η μέρα της μητέρας είναι σημαντική για όλα τα παιδιά. Και πολλές μαμάδες είναι χωρισμένες. Τι θέλουν, λοιπόν, αυτές οι μαμάδες; Έναν άνθρωπο για συντροφιά. Σε ποιον, λοιπόν, θα δώσουμε τη μαμά μας; Σε όποιον να 'ναι; Δε νομίζω. Ο μόνος που μπορούμε να εμπιστευτούμε είναι ένας καλός μας φίλος. Αυτόν θα εμπιστευτούμε να γίνει ο... Motherlover!




3-Way (Golden Rule)

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στη ζωή που είναι πολύ σημαντικοί. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι φυσικά ο Χρυσός Κανόνας. Ποιος είναι αυτός; Μα, τίποτα δεν ξέρετε; Δεν πειράζει αν είσαι άνδρας να βρεθείς στο ίδιο κρεβάτι με άλλον άνδρα, αρκεί: να υπάρχει μία γυναίκα στη μέση. Κλείνει η τριλογία, λοιπόν, με το 3-Way (Golden Rule) στο οποίο συμμετέχει και η Lady Gaga!



1 σχόλιο: