Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παγδατής: Πάει και ο Νισικόρι!



Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας 10 άσσους, ο Μάρκος Παγδατής ξεπέρασε - και - το εμπόδιο του Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Ο πρωταθλητής μας χρειάστηκε 79 λεπτά ώστε να κερδίσει με 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον κορυφαίο Ιάπωνα αντισφαιριστή και νούμερο 25 στην Παγκόσμια κατάταξη.

Πιθανότερος αντίπαλος του Μάρκου είναι ο Άντι Μάρεϊ, νούμερο 4 στη βαθμολογία της ATP ο οποίος στις 13. 00 θα αναμετρηθεί με τον Λουξεμβούργιο Μίλερ για μια θέση στους "8" της διοργάνωσης.

1ο σετ
Ένα μπρέικ στο πρώτο σέρβις του αντιπάλου, ήταν αρκετό ώστε να δώσει προβάδισμα νίκης στον Μάρκο Παγδατή. Ο πρωταθλητής μας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και με σταθερότητα στην απόδοση του, κράτησε με σχετική ευκολία το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ. Σημαντικοί επίσης ήταν οι οκτώ άσσοι του Μάρκου, έναντι κανενός του αντιπάλου.

2ο σετ
Το μπρέικ έγινε στο 2ο και τελευταίο σετ, με τελικό νικητή τον πρωταθλητή μας. Ο Νισικόρι μπήκε δυνατά με σκοπό να πάρει ότι έχασε στο πρώτο σετ. Κατάφερε να κάνει μπρέικ στο πρώτο σέρβις του Παγδατή, ωστόσο στο αμέσως επόμενο (3ο) γκείμ, ο πρωταθλητής μας απάντησε με το ίδιο νόμισμα (μπρέικ). Στα δυο επόμενα γκέιμ (4ο και 5ο) οι δυο αντισφαιριστές "έσπασαν" εκ νέου το σέρβις του αντιπάλου με αποτέλεσμα να μετρούν από δυο μπρέικ. Ο Παγδατής συνήλθε πιο γρήγορα από τον Ιάπωνα ισοφάρισε σε 3-3 και στο 7ο γκέιμ πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στο 2ο σετ το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους.


πηγή: sigmalive.com

1 σχόλιο: