Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Και όλοι χορεύουν Ai Se Eu Te Pego

Ίσως το έχετε ήδη ακούσει ή ακόμα και χορέψει, μια που, απ' ό,τι λένε, είναι το hit των τελευταίων μηνών και ακούγεται παντού.

Πρόκειται για το τραγούδι Ai Se Eu Te Pego του βραζιλιάνου Michel Telo το οποίο απ' ό,τι φαίνεται έχει συναρπάσει πολύ κόσμο αλλά έχει και μια ιδιαίτερη απήχηση στους αθλητές!

Με μια γρήγορη έρευνα στο youtube θα δείτε αρκετούς ποδοσφαιριστές να κάνουν τις κινήσεις του refrain πανηγυρίζοντας κάποιο goal ή τη νίκη τους μέσα στα αποδυτήρια.

(Απ' ό,τι καταλάβατε, υπάρχει συγκεκριμένη χορογραφία για το τραγούδι, την οποία οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν να μάθουν...).


Νέοι φανατικοί φαν του τραγουδιού είναι και οι Denver Nuggets!

Όπως γράφει και το gazzetta.gr, "πρόκειται για το τραγούδι που χορεύει όλος ο πλανήτης. Ο Νεϊμάρ το έβαλε πρώτος στα γήπεδα, ο Ρονάλντο το απογείωσε, ο Λέτο το έφερε στα μέρη μας και τώρα οι Ντένβερ Νάγκετς το έβαλαν στη ζωή των ΝBAers.

Συγκεκριμένα, οι πολυεθνικοί Ντένβερ Νάγκετς άφησαν για λίγο τα βάρη και χόρεψαν Ai Se Eu Te Pego. Στο... βίντεο κλιπ πήραν μέρος ο Ιταλός Ντανίλο Γκαλινάρι, ο Βραζιλιάνος Νενέ Ιλάριο, ο Ρώσος Τιμοφέι Μοζγκόφ, οι Αμερικανοί Αλ Χάρινγκτον και Τζούλιαν Στόουν και ο δικός μας Κώστας Κουφός".

Απολαύστε το!

(Και φυσικά κάνετε πρόβες... Μπορεί να σας χρειαστεί κάποια Κυριακή... ή, αν αυτό σας φαίνεται απίθανο, τότε σε κάνα αποκριάτικο πάρτυ, που όλο και κάποιος θα κάνει).



by Kat

6 σχόλια:

  1. ως γνήσιος καραγκιόζης σε τέτοια πράγματα, πολύ με έψησε να μάθω τη χορογραφία! χαχαχαχα... ο Κουφός εδώ δεν δείχνει τα πραγματικά dancing skills του: δείτε τα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=pMxGw7uObmk !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεός ο κουφός...έχει απωθημένα χορευτή απ'ότι φαίνεται! αναμένουμε εναγωνίως την δική σου απόπειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη έγραψες άρθρο για τους Denver Nuggets??

    Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ να ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μία κοπέλα κάνει post κάτι σχετικό με το NBA = ό,τι πιο διεγερτικό για τον συντάκτη MonkeyFeet :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Theos Koufos sto telos, enw den kserei kala ellinika leei "Kala Xristougenna" enw oloi oi alloi "Merry Christmas".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Rudy Fernandez δεν τον ανέφεραν για κομπλεξικούς λόγους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή