Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

36χρονος παρθένος είναι πατέρας... 14 παιδιών!



Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, είναι απόλυτα αληθινό. Ένα 36χρονος άνδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 14 παιδιά, χωρίς ποτέ να έχει κάνει σεξ στη ζωή του.

Πρόκειται για τον Τρεντ Αρσενό από την πόλη Φέρμοντ της Καλιφόρνια που εκτός από "παρθένος", δηλώνει και δωρητής σπέρματος.

Τι κι αν ο ίδιος δεν έχει γνωρίσει τη "χαρά" του σεξ; Φροντίζει να προσφέρει απλόχερα χαρά στα ζευγάρια που τη χρειάζονται, αφού έδινε δωρεάν το σπέρμα του, σε ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας.

Τι λέει ο ίδιος για την φιλάνθρωπη κίνηση του; "Έχω επινοήσει τον όρο "σεξουαλικός δωρητής" και με αυτόν εννοώ ότι σπαταλώ όλη μου τη σεξουαλική ενέργεια για να "παράγω" σπέρμα για άτεκνα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Αυτή είναι και η μοναδική δραστηριότητα που έχω".

Ωστόσο, ο κ. Αρσενό αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα με το νόμο λόγω της καλής του καρδιάς, αφού το όνομά του έγινε πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η "δωρεάν τράπεζα σπέρματος" που είχε "ιδρύσει" μπήκε στο μικροσκόπιο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, μιας και μια τέτοια πρακτική είναι πολύ επικίνδυνη και ανοίγει την πόρτα στην εξάπλωση ασθενειών, όπως το HIV.

Γι' αυτό και δεν αποκλείεται να καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση, ενώ "έφαγε" ήδη πρόστιμο 100.000 δολαρίων!


πηγή: philenews.com

1 σχόλιο:

  1. ας κλείσει η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων τη δωρεάν "τράπεζα" του, μήπως τότε σπαταλήσει και αλλού τη... σεξουαλική του ενέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή