Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Σάλος από άσεμνη photo διευθύντριας Λυκείου


Μία διευθύντρια σε Λύκειο του Νότιου Μπρονξ παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας, όταν ανέβασε μία άσεμνη φωτογραφία της σε προφίλ της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε όλους τους διαδρόμους του σχολείου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η επίμαχη, λοιπόν, φωτογραφία απεικονίζει την διευθύντρια Sharron Smalls να είναι ελαφρώς ενδεδυμένη και να λικνίζεται στην αγκαλιά ενός γυμνόστηθου νεαρού.

Οι δύο τους φαίνεται να είναι πασαλειμμένοι σε όλο τους το σώμα με σιρόπι σοκολάτας απολαμβάνοντας την στιγμή σε ένα τοπικό κέντρο διασκέδασης.

Το στιγμιότυπο αυτό, η Smalls είχε μέχρι πρότινος ορίσει ως εικόνα του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, ενώ τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή των μαθητών της και του συλλόγου γονέων.


Η μαθητική νεολαία χαρακτήρισε αυτή την φωτογραφία απαράδεκτη, όταν μάλιστα η ίδια η διευθύντρια έχει επιβάλλει εντός του σχολικού περιβάλλοντος έναν ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο ένδυσης.

"Δεν θέλει να ερχόμαστε στο σχολείο με κοντά σορτσάκια και έπειτα γυρνάει και κάνει κάτι τέτοιο", δήλωσε μια τελειόφοιτη του σχολείου.

"Ανεξάρτητα με το πως θα καταλήξει το θέμα, η λυκειάρχης Smalls πρέπει να φύγει", δήλωσε με την σειρά του ένας καθηγητής μαθηματικών που διδάσκει για 19 ολόκληρα χρόνια στο λύκειο του Μπρονξ.

Παράλληλα, η λυκειάρχης κατηγορείται ακόμα για παράνομη πριμοδότηση των μαθητών με βαθμούς.

Οι καθηγητές φοβούνται, ότι αυτοί η πριμοδότηση μπορεί να οδηγήσει περισσότερους από 100 μαθητές να μην αποφοιτήσουν από το λύκειο, καθώς δεν διαθέτουν αντίστοιχους βαθμούς σε μαθήματα μαθηματικών υψηλού επιπέδου.


πηγή: philenews.com

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχα... εγώ θα ήμουν με τη διευθύντρια αν δεν το έπαιζε πουριτανή στους κανόνες του σχολείου της! πάντως, η Smalls ξέρει να περνάει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή