Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

AthensPhotoInspiration11//vote for Maritina!


Συμμετοχή στον Διαγωνισμό Athens Photo Inspiration 2011 στη κατηγορία "Εγώ".

Την Κυρική 13/11 πήρα μέρος στο Athens Photo Inspiration 2011, ένα φωτογραφικό διαγωνισμό που οργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι συμμετέχοντες μαζεύονται στο σημείο εκκίνησης όπου τους ανακοινώνονται τα θέματα (για φέτος τα θέματα ήταν: κρυμμένη πόλη, θετική ενέργεια, εγώ, ελεύθερο) και έχουν στη διάθεση τους πέντε ώρες για να βγάλουν φωτογραφίες και τελικά να παραδώσουν μία για κάθε θέμα.

Η παραπάνω φωτογραφία που ήταν η συμμετοχή μου στην κατηγορία "εγώ" προκρίθηκε μέσα στις 200 καλύτερες που έχουν τεθεί μέχρι τις 14/12 σε on-line ψηφοφορία του κοινού.


Σε όσους αρέσει μπορείτε να την ψηφίσετε εδώ:
http://photoinspiration.gr/index.php?option=com_chronoforms&chronoform=votingΟι φωτογραφίες μου για τα υπόλοιπα θέματα ήταν οι εξής:


Κρυμμένη ΠόληΘετική ΕνέργειαΕλεύθερο


by maritina

3 σχόλια:

  1. είμαστε όλοι πολύ πολύ περήφανοι που η, συντάκτρια μας, Μαριτίνα λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό με μία τόσο υπέροχη φωτογραφία! εμείς όλοι που βλέπουμε καθημερινά τις δημιουργίες της, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο φυσικά! πατήστε όλοι το link !!! Μαριτίνα, τα χρώματα της φωτογραφίας είναι τόσο όμορφα... όπως και οι σταγόνες στο παράθυρο. μελαγχολική και όμορφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή