Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ένα διαφορετικό κατοικίδιο (video)


Πολλοί άνθρωποι έχουν κατοικίδια. Άλλοι έχουν σκύλο, άλλοι γάτα, σε μερικούς αρέσουν τα ψάρια, σε άλλους τα πτηνά. Υπάρχουν και extreme τύποι, που μπορεί να έχουν κάποιο φίδι, κάποια σαύρα, αλλά συνήθως μέχρι εκεί...

Το παρακάτω ζευγάρι, ωστόσο, δεν έμεινε στα καθιερωμένα. Ήθελε να κάνει την αλλαγή και να έχει κάτι διαφορετικό. Γι' αυτόν το λόγο, αποφάσισαν να φροντίζουν και να έχουν μέσα στο σπίτι τους έναν ιπποπόταμο! Δείτε την ιστορία τους.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιπποπόταμοι δεν είναι αγαθοί γίγαντες. Είναι ιδιαιτέρως άγρια ζώα και είναι υπεύθυνα για πάρα πολλούς θανάτους στην Αφρική. Η ψυχολογία τους είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί και μπορούν να επιτεθούν χωρίς προφανή λόγο. Όπως καταλαβαίνετε, λόγω του όγκου, της τρομακτικής δύναμής τους και των δοντιών τους, δύσκολα μπορεί κάποιος να τους αντισταθεί, οπότε μια ενδεχόμενη επίθεση ισοδυναμεί με βέβαιο θάνατο.

Για του λόγου του αληθές σας παραθέτω την ιστορία του Marius Els, ενός αγρότη από τη Νότιο Αφρική, ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τη σχέση που είχε αναπτύξει με έναν ιπποπόταμο, καλή ώρα σαν το παραπάνω ζευγάρι. Ο Marius θεωρούσε το Humphrey (όπως τον ονόμαζε) το κατοικίδιό του και ισχυριζόταν ότι ελάχιστοι καταλάβαιναν τη σχέση τους. Απ' ότι φάνηκε ο Humphrey δεν ήταν ένας από αυτούς, αφού πριν 10 μέρες επιτέθηκε στο "αφεντικό" του και τον μάσησε μέχρι θανάτου. Δείτε την ιστορία του.



Υ.Γ: Κάποιος ίσως θα έπρεπε να προειδοποιήσει την οικογένεια του 1ου video για να μην πάθει τα ίδια.


MonkeyFeet


1 σχόλιο:

  1. σου παίρνει την ανάσα το γεγονός ότι στο δεύτερο βίντεο βλέπεις το ζώο που στο μέλλον θα φάει τον άνθρωπο που νομίζει ότι το έχει ημερέψει. μάλλον θα πρέπει να περιοριζόμαστε στα κατοικίδια και να αφήνουμε τα άγρια ζώα για την άγρια φύση, γιατί εκεί είναι το φυσικό τους περιβάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή