Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπερλουσκόνι στιχουργός (video)


CD σε στίχους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται από χθες στα δισκοπωλεία. Εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και με την κυβέρνησή τους να καταρρέει, ο Καβαλιέρε, δήλωσε πάντως παρόν στις μουσικές του υποχρεώσεις.

Ο δίσκος με τον τίτλο "Il vero amore" σε μουσική - ερμηνεία, Μαριάνο Απικέλα, περιλαμβάνει 11 κομμάτια υπογεγραμμένα από τον Καβαλιέρε, περιλαμβανομένου του "Quann' o' core" σε... συρτάκι version.


Είναι πάντως ο τέταρτος δίσκος του Μαριάνο Απικέλα με τη συνδρομή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην πορεία μίας μακράς φιλίας που ξεκίνησε με τους δύο να τραγουδούν ντουέτο σε κρουαζιερόπλοια.

Το cd "Il vero amore" επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει αρχικά τον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά πήρε αναβολή προφανώς για πολιτικούς λόγους, σύμφωνα με την ιταλική "Ansa".

Από την πλευρά του ο Απικέλα διαψεύδει ότι υπήρξε πολιτική διάσταση στην εμπλοκή, υποστηρίζοντας ότι οι λόγοι της καθυστέρησης ήταν αποκλειστικά τεχνικής φύσεως. Πάντως σε κάθε περίπτωση το άλμπουμ τουλάχιστον κυκλοφόρησε εγκαίρως για να προλάβει τις χριστουγεννιάτικές πωλήσεις...


πηγή: tvxs.gr

1 σχόλιο:

  1. γι' αυτά είσαι ρε Σίλβιο! γράφε κανένα τραγουδάκι, τραγούδα το σε κανένα γκομενάκι, κι άσε την πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή