Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Ψωμιάδης !



Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), την ώρα που... έπινε τον καφέ του σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ο Μάκης Ψωμιάδης, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου!

Η σύλληψή του έγινε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές και πιο συγκεκριμένα, από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών...

Αγνώριστος ο καταδικασμένος για συμμετοχή στο σκάνδαλο των "στημένων", αφού έχει ξυρίσει τα γένια του!


Ανακοίνωση, εξάλλου, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, σήμερα (09/11/2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου - "στημένα παιχνίδια".

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)


πηγή: sport-fm.gr

Glenti Comment: Καιρός ήταν να μπουν τα γίδια στο μαντρί ... Και όπως λέει και ο Dominque τώρα που δεν έχουμε κυβέρνηση τίνος πολιτικος κρατούμενος είναι ;

4 σχόλια: