Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"5 αρχηγοί κρατών που κάνουν show", by Schino


ΜΑΟ ΤΣΕΤΟΥΝΓΚ.

Πιθανότατα η μεγαλύτερη ανωμαλάρα στην ιστορία των ηγετών. Ζούσε με γνώμονα την ταοϊστική άποψη ότι το σεξ δίνει χρόνια ζωής. Παντρεύτηκε 3 φορές, και χρησιμοποιούσε τις γυναίκες για 3 λόγους: σεξ, σεξ για λόγους που εξυπηρετούσαν πολιτικές σκοπιμότητες, και σεξ. Ο προσωπικός γιατρός του Μάο λέει ότι πολλές φορές ο Κινέζος ηγέτης του είχε στείλει κοπέλες στις οποίες μετέδωσε trichomonas vaginalis, γεγονός που έκανε τις κοπέλες αυτές πολύ περήφανες! Επίσης, δεν έκανε ποτέ μπάνιο, αλλά πλενόταν στον ιδρώτα των νεαρών ερωμένων του..

ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Δεύτερος - αλλά όχι με πολύ μεγάλη απόσταση από τον πρώτο - έρχεται ο Καβαλιέρε. Όσα χρόνια βρισκόταν (βρίσκεται;) στην εξουσία, έχουν ξεσπάσει αμέτρητα σκάνδαλα, τα περισσότερα των οποίων αφορούν τη διοργάνωση οργίων με ιερόδουλες, πολλές φορές ανήλικες (πχ. το σκάνδαλο με την 17χρονη Ruby). Και άλλα, οικονομικής φύσεως κυρίως, ατοπήματα του Σίλβιο, έχουν δει το φως της επικαιρότητας κατά καιρούς, όμως ένας πλεημπόης σαν τον Μπερλουσκόνι δεν μασάει από τέτοια. Πρόσφατα μαθεύτηκε ότι είχε μισθώσει πάνω από 70 call girls για ένα προσωπικό του πάρτι. Μέγας Σάτυρος.


ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Μπιλ. Όλα θα πήγαιναν καλά και κανείς δεν θα μάθαινε τίποτα, αν η Μόνικα τα κατάπινε...


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Ο λαοφιλής αυτός πολιτικός που έκανε τη Ρωσία υπερδύναμη μετά την οικονομική ύφεση από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης έχει μια περιπετειώδη πλευρά, και πολλοί λένε ότι είναι ο Τσακ Νόρις της Ρωσίας. Καταδύσεις, πολεμικές τέχνες, ποδηλασία, ιππασία, και σπάνια φοράει μπλούζα παρά το κωλόκρυο που έχει στη Ρωσία. Φήμες λένε ότι για την τελευταία του αυτή ιδιοτροπία, δέχτηκε πρόταση να γίνει ένας Red Hot Chili Pepper. Καλά θα κάνεις να μην τα βάλεις μαζί του.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Νους υγιής εν σώματι υγιεί είναι το motto του απερχόμενου Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να αθλείται καθημερινά, γιατί μόνο ένα δυνατό κορμί μπορεί να αντέξει το βάρος της πρωθυπουργίας. Φρόντιζε να αποζημιώνει τους Έλληνες πολίτες για τη βαριά φορολογία, προσφέροντας άφθονο γέλιο στον πικραμένο φορολογούμενο με τις σαβούρες που τρώει κάθε βδομάδα από το ποδήλατο και με τα κολλητά σορτσάκια που φοράει όταν κάνει jogging. Μοναδικός του αντίζηλος στη γελοιότητα ο Κώστας Καραμανλής όταν τρώει τούμπες στο 5χ5.


by Schino

2 σχόλια:

  1. για τον Μάο δεν ήξερα ότι έβγαζε τέτοια γούστα (πλενόταν από τον ιδρώτα των ερωμένων του !!!), κορυφαίο Schino-σχόλιο είναι προφανώς αυτό για τον Μπιλ Κλίντον, ο Πούτιν το παίζει πράγματι ο Ρώσος Τσακ Νόρις, αλλά το μεγαλύτερο show το έκανε νομίζω ο Σίλβιο !!! αν είναι κάποιος να σου διαλύσει τη χώρα, να μην έχεις να φας, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα, να είναι ουσιαστικά δικτάτορας, θες να είναι τουλάχιστον ένας τύπος Μπερλουσκόνι, να γελάει και λίγο το χειλάκι σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή