Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Where the hell is Matt ? (videos)


O Matt είναι 35 χρονών και κατάγεται από το Connecticut. Δεν θα σας πω πολλά για αυτόν γιατί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Αυτά που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε τα παρακάτω videos είναι ότι το 2003 ο Matt παράτησε τη δουλειά του, μάζεψε όλες τις οικονομίες του και πήγε ένα μεγάλο ταξίδι στην Ασία. Σε κάποια φάση του ταξιδιού του, ένας φίλος του είχε την ιδέα να τον βιντεοσκοπήσει ενώ ο Matt θα έκανε τον παραδοσιακό χαζό χορό του κάπου στο Hanoi. Το video κυκλοφόρησε στο internet και σιγά σιγά ο Matt έγινε διάσημος για το χορό που έκανε σε όλους τους προορισμούς που επισκεπτόταν.

Μερικά χρόνια μετά εμφανίστηκε μια εταιρία (η Stride gum), η οποία προθυμοποιήθηκε να πληρώσει για όλα τα ταξίδια του Matt αρκεί αυτός να συνεχίσει να κάνει το χορό του μπροστά στην κάμερα. Σύντομα, το "κίνημά" του πήρε παγκόσμιες διαστάσεις (δεν θα μπορούσε να μην πάρει άλλωστε, εφόσον ταξίδευε σε απίθανα μέρη), οι άνθρωποι που συμμετείχαν στις "χορογραφίες" του (αν μπορεί κανείς να τις αποκαλέσει έτσι!) πολλαπλασιάστηκαν και πλέον ο Matt συνεχίζει να χορεύει σε όλον τον κόσμο, κάνοντας τους ανθρώπους να γελούν και να αισθάνονται όμορφα. Δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώνεται για αυτό, αλλά σίγουρα τα videos του με έκαναν να χαμογελάσω.





Τον περιμένουμε και στην Ελλάδα!


MonkeyFeet

3 σχόλια:

  1. ρε τον άτιμο τον Matt... θα ήθελα λίγο πιο γελοίο το χορό του! το δεύτερο βίντεο ήταν πολύ καλύτερο, γιατί φαίνεται πολύ πιο αστείο όταν το κάνουν πολλοί μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο γελοίους χορούς. Αρκεί να δει κανείς τα videos της ConDom Records για να καταλάβει...

    Του Matt, όμως, είναι απλό και περιεκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή