Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Obama Having Fun


Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, ιδεολογιών και προτιμήσεων, ο Obama είναι σίγουρα μια από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες στο χώρο της πολιτικής παγκοσμίως. Δεν ξέρω αν σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι κύριος πολιτικός του αντίπαλος ήταν ο John McCain (εξαιρετικά αντιπαθής), ή το γεγονός ότι είναι λάτρης του μπάσκετ (για μένα σίγουρα παίζει το ρόλο του!), ή το ότι φαίνεται τόσο προσιτός και απλός σε όλες του τις εμφανίσεις. Βρήκα, πάντως, δύο φωτογραφίες που ενισχύουν αυτό το προφίλ του και τις μοιράζομαι μαζί σας.


Δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ αντίστοιχες φωτογραφίες Έλληνα πρωθυπουργού. Για να προλάβω τους συνομωσιολόγους, δεν ξέρω αν είναι στημένες, το έχω σκεφτεί, αλλά για κάποιο λόγο μου φαίνεται λιγότερο πιθανό απ' ότι για τους άλλους αρχηγούς κρατών.



MonkeyFeet

1 σχόλιο:

  1. είναι πράγματι ο πιο συμπαθητικός πρόεδρος μακράν. και σίγουρα ο πιο επικοινωνιακός και πιο ανθρώπινος με όλα τα κοινωνικά στρώματα. αλλά, δυστυχώς, αν είσαι πρόεδρος της αμερικής, σε διεθνές επίπεδο, θα κάνεις πολλά άσχημα για να προστατέψεις τα οικονομικά συμφέροντα της αμερικής. και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τον ομπάμα, παρόλο που ο περισσότερος κόσμος, όπως και εγώ, χάρηκαμε στην εκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή