Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Σας προτείνουμε... "The Man From Earth" (movie)


Το The Man From Earth είναι μια ταινία που ήθελα να μοιραστώ εδώ και πολύ καιρό. Δεν πρόκειται να πω τίποτα για την πλοκή της, παρά μόνο ότι είναι αρκετά ιδιαίτερη και σκοπός της είναι να προβληματίσει τον θεατή. Μην περιμένετε τρομερά εφέ και δράση, όλη η ταινία λαμβάνει χώρα σε ένα δωμάτιο υπό μορφή συζήτησης.

Αξιοσημείωτο γεγονός ως προς αυτήν, αποτελεί το ότι οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ευχαριστήσει πολλές φορές την BitTorrent που διέδωσε την ταινία τους peer to peer, γιατί έτσι τους έκανε περισσότερο γνωστούς απ' όσο θα μπορούσαν να φανταστούν. Τέλος τα λόγια. Αξίζει πολύ να το δείτε.

Υ.Γ: Παραθέτω από κάτω το trailer, αλλά προσωπικά θα σας έλεγα να μην το παρακολουθήσετε για λόγους spoiler και επειδή μειώνει αρκετά την "αξία" της ταινίας.




MonkeyFeet



4 σχόλια:

  1. με έψησε! μου αρέσουν και οι ταινίες που εκτυλίσσονται σε ένα χώρο (12 Angry Men) και αυτές που έχουν μεγάλους διαλόγους (Before Sunrise). και δεν είδα και το trailer αν και τον έβαλες τον πειρασμό!

    υ.γ: το post αυτό είναι αναδημοσίευση από το δεύρερο blog στο οποίο γράφει ο συντάκτης MonkeyFeet και στο οποίο θα βρείτε εξαιρετικές δημοσιεύσεις! hiddenplaygrounds.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ταινία είναι πολύ ωραία, όταν είναι να τη δείτε να με ενημερώσετε. Καλά έκανες και δεν είδες το trailer, απλά αν είναι να τη δούμε, είναι επιβεβλημένη η παρουσία του άλλου Dude (να κάνουμε και το promotion).

    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το Hidden Playground!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαγκες,πραγματικη εκπληξη η ταινια.αλελπιστα καλη,με διαλογους δομημενους σωστα,με καλους ηθοποιους,ανατροπες.μια ταινια για σκεπτομενα ατομα
    υγ αν καποιος ειναι θρησκοληπτος καλυτερα να μην τη δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κατσμαν. Αν και θα πρότεινα και στους θρησκόληπτους να τη δουν, δεν πειράζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή