Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο EURO 2012! (+ videos)



Με γκολ των Φωτάκη και Χαριστέα η Ελλάδα έκανε την ανατροπή και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2012, επικρατώντας με 2-1 της Γεωργίας.


Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στην Γεωργία και επιστρέφει στην Ελλάδα με το εισιτήριο της τελικής φάσης του EURO 2012 που θα γίνει σε Πολωνία και Ουκρανία στις αποσκευές της.



Η Ελλάδα με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ των Φωτάκη και Χαριστέα πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Γεωργίας και κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον 6ο προκριματικό όμιλο και θα είναι το καλοκαίρι σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού το τέταρτο (3 EURO και 1 Παγκόσμιο) από το 2004 και μετά.

Η Εθνική μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά και με σκοπό να σημειώσει ένα γκολ, παρά να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα το οποίο την βόλευε. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους τα κατάφερε, ωστόσο σε μια αδράνεια της άμυνας σε στημένη φάση δέχθηκε το γκολ.



Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα ήταν πιο σοβαρή και με τους Φωτάκη και Χαριστέα κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή να πάρει τη νίκη και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012 που θα γίνει στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική ομάδα προκρίθηκε χωρίς να γνωρίσει την ήττα (σ.σ. ο Σάντος άυξησε τα ματς του σε 16) κάτι που είχε να συμβεί από την πρόκριση στο Μουντιάλ του 1994, ενώ σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια (11/10/2003) η Εθνική μας είχε κερδίσει με 1-0 τη Βόρειο Ιρλανδία στο γήπεδο της Λεωφόρου και είχε πάρει την πρόκριση για το EURO 2004 το οποίο αργότερα και κατέκτησε!


Glenti Comment: Μπράβο στην υπέροχη Εθνική Ελλάδας! Πέρασε χωρίς καμία ήττα σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους που μας έκαναν χαρούμενους. Και στο Euro οι αντίπαλοι θα παίζουν επίθεση, οπότε ξέρουμε τη συνταγή...


πηγή: sport24.gr

3 σχόλια: