Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

APOEL - Zenit 2-1 (+ video)



To ΑΠΟΕΛ με σπουδαία εμφάνιση και ανατροπή νίκησε με 2-1 την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο "ΓΣΠ", έχοντας σκόρερς τους Μαντούκα στο 73' και Αΐλτον στο 75'.

Ο τερματοφύλακας της Ζενίτ, Ιγκόρ Μαλαφέεβ, έσωσε δύο φορές την ομάδα του σε τετ-α-τετ με τον Αΐλτον και τους Κύπριους... τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Η Ζενίτ άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Ζιριανόβ να στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Χιώτη με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από την πάσα του Ντάνι.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα ισοφάρισε σε 1-1 για το ΑΠΟΕΛ με κοντινό πλασέ, με τον Βραζιλιάνο να είναι τυχερός, καθώς η μπάλα του στρώθηκε έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια του Έλιο Πίντο να σκοράρει.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Κύπρου ολοκλήρωσε την ανατροπή με έναν άλλο Βραζιλιάνο, τον Αΐλτον, να σκοράρει με κοντινό πλασέ από την ασίστ του Μαντούκα.

Το αμέσως επόμενο λεπτό οι Ρώσοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες.




Glenti Comment: Ναι, ρε, Αποελάρα! Θα μας πελάνει όλους αυτή η ομάδα! Η πρώτη της νίκη στο Champions League και η 7η συνεχόμενη καλή εμφάνιση στο θεσμό. Έπαιξε με τη Ζενίτ που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ. Την έπαιξε στα ίσια και όχι με κελφτοπόλεμο. Δέχτηκε γκολ. Και γύρισε το ματς μέσα σε 3 λεπτά. Τα λόγια είναι περιττά: ΜΠΡΑΒΟ !!!


πηγή: sport24.gr

2 σχόλια:

  1. "Θα μας πελάνει όλους αυτή η ομάδα!" χαχαχαχαχα

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αποελάρα... ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, ρε, ομαδάρα !!! άμα εγιώ είμαι πελός, είμαι πελός, τσε αγαπόσε !!! σε ζηλεύω Λούη που ήσουν στο γήπεδο! και θαυμάζω μία από τις πιο δεμένες ομάδες στην Ευρώπη! την πρόκριση θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή