Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σλοβενία - Ελλάδα 60-69 (+ video)



Η Εθνική παρά το κακό τρίτο δεκάλεπτο δεν "λύγισε" απέναντι στην Σλοβενία και πήρε τη νίκη με 69-60, αρχίζοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Εθνική μας πήρε μία πολύ σημαντική νίκη (69-60) απέναντι στην Σλοβενία με 69-60, πραγματοποιώντας εξαιρετική.

Οι διεθνείς μας με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, είχαν συγκέντρωση, ωριμότητα στα τελευταία λεπτά και 9/17 σουτ τριών πόντων (52,9%), διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Νίκος Ζήσης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σταματώντας στους 19 πόντους, ενώ από την Σλοβενία ο Γιάκα Λάκοβιτς σημείωσε 14 και ακολούθησαν οι Ζόραν Ντράγκιτς και Λόρμπεκ με 10.




Glenti Comment: Μπράβο Ελλαδάρα! Τα τρία συνεχόμενα τρίποντα στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Τώρα το παιχνίδι με τη Ρωσία είναι το παιχνίδι - κλειδί. Αν κερδίσουμε, πιθανότατα θα πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Έτσι, το παιχνίδι στα προημιτελικά δεν θα είναι απαγορευτικό για τις δυνατότητες μας. Για να δούμε...


πηγή: sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. μπράβο στον Ζούρο, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια... η Σλοβενία είναι ΜΕΓΑΛΗ πελάτισσα! τεράστια τρίποντα στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή