Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Χούφτωσε 1.000 γυναίκες για τον... Πούτιν !


Έναν χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές στην Ρωσία και ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ο νυν πρόεδρος Ντμίτρι Μενβέντεφ ή αν θα θελήσει να αναρριχηθεί και πάλι πρόεδρος από πρωθυπουργός ο Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οπαδοί του τελευταίου εφευρίσκουν ολοένα και πιο πρωτότυπους και "ριζοσπαστικούς" τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Ένας νεαρός ονόματι Σαμ Νίκελ είχε την φαεινή ιδέα να βγει στον δρόμο και να καταφέρει να πείσει χίλιες Ρωσίδες ώστε να τους πιάσει το... στήθος - και μάλιστα on camera.

Όπως τους εξηγούσε, με τον τρόπο αυτό θα έμπαιναν στην περίεργη αυτή καμπάνια υπέρ του Ρώσου πρωθυπουργού, ενώ μόλις έφτανε στον επιθυμητό αριθμό, θα πήγαινε να τον βρει και να ζητήσει μια χειραψία μαζί του.

Αν αναρωτιέστε αν τα κατάφερε, η απόφαση είναι προφανής: Φυσικά και ναι! Ο Πούτιν είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στο ασθενές φύλλο και πολύ εύκολα βρέθηκαν οι χίλιες πρόθυμες Ρωσίδες να... χουφτωθούν από τον Σαμ Νίκελ για χάρη του Πούτιν.

"Ήταν φυσικά μια ευχάριστη εμπειρία αλλά φανταστείτε πως αυτά τα 1.000 κορίτσια ήταν μόνο περίπου το 15 με 20% των περιπτώσεων που μιλήσαμε. Τα υπόλοιπα 5.000 - 7.000 κορίτσια δεν συμφωνούσαν", δήλωσε ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας.

Μ' αυτά και μ' αυτά πάντως, έγινε γνωστός και όταν πλησίασε σε μια συγκέντρωση τον Πούτιν και εκείνος τον είδε, τον αναγνώρισε και έκανε νεύμα στους ανθρώπους της ασφάλειάς του να τον αφήσουν να τον πλησιάσει και να αποκομίσει την περίφημη χειραψία που ήθελε, αφού βέβαια τον υπέβαλαν σε εξονυχιστικό έλεγχο.




Glenti comment: Το νέο μας είδωλο!!!!


πηγή: philenews.com

3 σχόλια:

  1. και τον... Στάλιν να προωθούσε, πάλι είδωλο θα ήταν με αυτό που έκανε !!! χαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω έχω να λατρέψω κάποια μορφή τόσο πολύ απο το καιρό του Βαβζίνιακ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευγενής σκοπός ! Μπράβο ! Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες p:

    ΑπάντησηΔιαγραφή