Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Αντιδράσεις για την ενέργεια του Μουρίνιο (videos)



Η ενέργεια του Ζοσέ Μουρίνιο να αρπάξει από το αυτί και το μάτι τον βοηθό του Πεπ Γουαρδιόλα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. "Καταστρέφει το ισπανικό ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Πικέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα στο 2-2 κι όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε σε παράταση, ο Λιονέλ Μέσι όμως είχε διαφορετική άποψη κι έδωσε τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις.

Στη συνέχεια ο αγώνας έγινε ροντέο με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια, αλλά ευτυχώς η ιστορία τελείωσε γρήγορα. Εκείνο που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για ημέρες, είναι μία ενέργεια του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ισπανία.

Ο Πορτογάλος προπονητής πήγε με... ύπουλο τρόπο πίσω από τον βοηθό του Πεπ Γουαρδιόλα και του έβαλε το δάχτυλο στο μάτι, ενώ στη συνέχεια του τράβηξε το αυτί! Ο Βιλανόβα γύρισε και τον έσπρωξε και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα. Τελείωσε βέβαια στο αγωνιστικό χώρο γιατί η ιστορία έχει και συνέχεια.



Ο Ζεράντ Πικέ μίλησε μετά το τέλος του ματς για αυτή την ενέργεια του Μουρίνιο με σκληρά λόγια: "Ο Μουρίνιο καταστρέφει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αυτοί που ψάχνουν για ενόχους καλό θα είναι να κοιτάξουν στην Μαδρίτη. Κάποιος πρέπει να δει το βίντεο και να το αναλύσει για να δει ποιος είναι ο πραγματικό φταίχτης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι πάντα ο ίδιος άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό".

Από την πλευρά του ο Τσάβι τόνισε: "Είναι ντροπή για την εικόνα της Ρεάλ. Σαν να μην έφτανε αυτό διαμαρτύρονται κιόλας"!




Αντίδραση και από τα ΜΜΕ

Σκληρή στάση απέναντι στον Μουρίνιο ασκούν και τα ισπανικά ΜΜΕ, που έχουν ως πρώτο θέμα τη φωτογραφία με το δάχτυλο του Πορτογάλου το μάτι του βοηθού του Γουαρδιόλα.

Marca: "Ο Μουρίνιο έβαλε το δάχτυλο του στο μάτι του Βιλανόβα"

Sport: "Ο Μουρίνιο ήταν και πάλι το αστέρι του ματς για ντροπιαστικό λόγο αυτή τη φορά"

El Mundo: "Κακός επίλογος σε ένα ιστορικό ματς"

AS: "Ο Μουρίνιο πήγε να βγάλει το μάτι του Βιλανόβα, ο οποίος αντέδρασε άσχημα"

El Pais: Πρώτο θέμα δηλώσεις Μουρίνιο: "Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες"

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι εφημερίδες έχουν στο πρωτοσέλιδο τους τη φωτογραφία που έχουμε βάλει κι εμείς.


Μουρίνιο: "Μικρή ομάδα σήμερα η Μπαρτσελόνα"!

Η συνέντευξη Τύπου ήταν επεισοδιακή, για την ακρίβεια κάτι παραπάνω από επεισοδιακή. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε λόγο για νοοτροπία μικρής ομάδας στην Μπαρτσελόνα και για άδικες αποβολές.

"Σήμερα δώσαμε μια εκπληκτική μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Λέω ότι πιστεύω. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Ένα θα πω. Δεν υπήρχαν παιδιά για να μαζέψουν τις μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι το οποίο είναι τυπικό για μικρές ομάδες όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες Ότι έγινε - έγινε.

Η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όσο πιο πολύ δουλεύεις με τους ίδιους ανθρώπους τόσο το καλύτερο, έχουμε παίξει εννέα παιχνίδια και σε κάθε ένα από αυτά ήμασταν καλύτεροι".

Για τις αποφάσεις του διαιτητή, είπε: "Ο διαιτητής σφυρίζει αυτά που νόμιζε παραβάσεις. Ο Πέπε και ο Μαρσέλο έκαναν καλό παιχνίδι. Ο πρώτος για 90 λεπτά κι ο άλλος για 45. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε το Κύπελλο, όμως εμείς παίζουμε σαν άντρες και δεν πέφτουμε κάτω με το παραμικρό άγγιγμα".




Γουαρδιόλα: "Η εικόνα μιλάει από μόνο της"

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το γήπεδο: "Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Εγώ μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες μου να συμπεριφέρονται καλύτερα, αλλά μαθήματα δεν θα τους κάνω".

Για το ότι ο Μουρίνιο είπε πως δεν γνώριζε ποιον χτύπησε, είπε: "Εγώ γνωρίζω πως ο Καράνκα είναι βοηθός του. Ο Τίτο είναι σημαντικός στην ομάδα μας κι έπρεπε να τον γνωρίζει".


Glenti Comment: Δεν θα πάρουμε θέση υπέρ ή κατά του Μουρίνιο. Πάντως, σίγουρα θα έχουμε άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Και, επίσης, η Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών είναι η κορυφαία ομάδα όλων των εποχών και μόνο ο Μουρίνιο μπορεί να το παλέψει να την κερδίσει έστω κάποιες φορές...


πηγή: sport24.gr

2 σχόλια:

  1. την Μπαρτσελόνα την πάω ασσύληπτα, το ίδιο και τον Γκουαρδιόλα. αλλά με τον Μουρίνιο έχω τρέλα ακόμα και όταν κάνει γραφικότητες! we love you !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahahahaha den les oti mborei o mourinho na xwnepsei tin itta eukola

    ΑπάντησηΔιαγραφή