Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πρώτο βήμα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Ξεφτίλα ΠΑΟ

Χθες αγωνίστηκαν για τα play-off του Europa League οι τρεις ελληνικές ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει 2-0 και είναι το μεγάλο φαβορί. Η ΑΕΚ ευτύχησε να σκοράρει στο '86 και κέρδισε 1-0, κάνοντας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη ρεβάνς. Ο ΠΑΟ έχασε 3-0 και φαίνεται ότι έχει ήδη περάσει σε περίοδο μεγάλης κρίσης...


ΠΑΟΚ - Καρπάτι 2-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Καρπάτι στην Τούμπα και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση. Ο Αθανασιάδης και Λίνο χρίστηκαν σκόρερ.



Μπορεί ο "Δικέφαλος" να πήρε περισσότερα απ' όσα δικαιούνταν σε σχέση με την απόδοση του, αλλά αυτό έχει πολύ λίγη σημασία καθώς στο ποδόσφαιρο εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όχι η συνολική εικόνα του παιχνιδιού στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετώπισε προβλήματα τα οποία όμως τα ξεπέρασε ανώδυνα.



ΑΕΚ - Ντιναμό Τιφλίδας 1-0

Μπροστά σε περίπου 20000 θεατές η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Ντιναμό Τιφλίδας με χρυσό σκόρερ τον Χοσέ Κάρλος και καλείται σε μια βδομάδα να φύγει με την πρόκριση από την Γεωργία. Καλύτεροι παίκτες της Ένωσης οι Μπέλεκ και Κάρλος.



Σε έναν αγχωτικό αγώνα με αρκετό πάθος και από τις δυο ομάδες, η ΑΕΚ κατάφερε και έβαλε το γκολ που τις δίνει την μισή πρόκριση και σε μια βδομάδα από τώρα, καλείται να σφραγίσει την πολυπόθητη πρόκριση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσάιντ αλλά στο ριπλέι η φάση είναι οριακή. Πάντως ο δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση στην μεσαία γραμμή προκειμένου να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την επιθετική της ποιότητα.



Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 3-0

Αντίο Ευρώπη... φώναξε η Μακάμπι στο Ισραήλ του Παναθηναϊκού, τον οποίο νίκησε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν αλλά δεν πανηγύρισαν. Ναυάγιο στην επανάληψη για το "τριφύλλι" που έχασε με κάτω τα χέρια.



Τραγικός και αδύναμος να ανταπεξέλθει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι εμφανίστηκε στο στάδιο Μπλούμφιλντ του Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός.

Το "τριφύλλι" γνώρισε μια ακόμα ήττα καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο όπου δέχθηκε και τα τρία γκολ από τους Κονάτε και Ατάρ (2). Ιδανικοί αυτόχειρες οι παίκτες του Φερέιρα κατάφεραν εκτός από το να χάσουν ένα κάρο τετ α τετ και να πετύχουν δύο γκολ που δεν μέτρησαν από τις υποδείξεις των βοηθών.


πηγή: sport24.gr

1 σχόλιο: