Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Old Spice - "Mano a Mano" (ad)Όταν κάνεις μία διαφημιστική καμπάνια και το αποτέλεσμα της είναι τρομακτικά επιτυχημένο, τότε προσπαθείς συνεχώς να δημιουργήσεις καινούρια κόνσεπτ γύρω από τον ίδιο χαρακτήρα!

Αυτό κάνει και το Old Spice με την περίπτωση του Old Spice Guy. Σας έχουμε παρουσιάσει ήδη μία σειρά από βίντεο (1, 2, 3, 4, 5, 6) στη στήλη μας ad of the day και σήμερα σας παρουσιάζουμε την καμπάνια... Mano a Mano!

Τι είναι αυτό; Αυτό είναι η μάχη που έχει δημιουργηθεί στο ίντερνετ μεταξύ του Old Spice Guy και αυτού που θέλει να γίνει ο αντικαταστάτης του, ο οποίος ακούει στο όνομα Fabio!

Για να δούμε πως δημιουργήθηκε το σκηνικό...

Πρώτα ανέβηκε το βίντεο του Fabio ο οποίος προκάλεσε τον Old Spice Guy...Την πρόκληση αποδέχτηκε λίγη ώρα αργότερα ο Old Spice Guy...Και έτσι ο κόσμος του YouTube βιώνει μία μάχη δίχως προηγούμενο. Το... Mano a Mano in El Bano !!!Απ' αυτό το βίντεο μπορείτε να επιλέξετε ποιον θέλετε εσείς να είναι ο νέος Old Spice Guy !!!Υπάρχουν πολλά ακόμα βίντεο για το Mano a Mano και μπορείτε να τα βρείτε σ' αυτό το playlist...

Υ.Γ: Μέχρι στιγμής ο Old Spice Guy κάνει party!

2 σχόλια:

  1. Ο Fabio είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γραφικός! Οπότε, αν και λίγο σπαστικός, Old Spice Guy for the win !!!

    Πολύ cheesy, αλλά αντικειμενικά πολύ πετυχημένη γενικά καμπάνια για την Old Spice...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fovero concept... den thelw omws na xathei o fabio... nomizw einai kala na ton kratisoun gia na iparxei contra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή