Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Μάγεψαν οι Bon Jovi σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ



Μάγεψαν οι θρυλικοί Bon Jovi σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ… Στις 21 και 20 το βράδυ της Τετάρτης (20/07) χιλιάδες χέρια υψώθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο, καθώς ο Jon Bonjovi βγήκε στη σκηνή τραγουδώντας "Raise Your Hands"…

Μαζί του τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος στη κιθάρα ο Richie Sambora στα τύμπανα ο Tico Torres και στα πλήκτρα ο David Bryan.

Το κοινό παραληρούσε...

Ο ίδιος αρκέστηκε να πει τρεις φορές τη λέξη "επιτέλους...", δείχνοντας πόσο επιθυμούσε να πραγματοποιήσει αυτή τη συναυλία στην Αθήνα...

Το κοινό ζεστάθηκε γρήγορα καθώς οι επιτυχίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη: "Υou Give Love a Bad Name", "Born To Be My Baby", "Bad Medecine" κ.α.



Για 2, 5 ώρες οι θεατές έγιναν ένα με τη θρυλική μπάντα στην παρθενική της συναυλία στην Αθήνα...

Λίγο μετά τις 23:30 το συγκρότημα αποπειράθηκε να φύγει, αλλά επέστρεψαν γρήγορα από τις ιαχές του κόσμου, φυλάσσοντας το καλύτερα για το τέλος.

Τον Jon Bonjovi να μιλά για την Ελλάδα κρατώντας συχνά μια ελληνική σημαία λέγοντας ότι πρόκειται για ένα περήφανο λαό με σπουδαίους νέους και ότι πολλοί λαοί προσεύχονται να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την οικονομία.

Το φινάλε: Wanted Dead Or Alive Always και Livin' On A Prayer.


Glenti Comment: Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον Ιούλιο που το ΟΑΚΑ γεμίζει για μία συναυλία. Αυτά είναι... Thank you Bon Jovi !!!


πηγή: cosmo.gr

1 σχόλιο: