Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Στην Primera Division η Γρανάδα !



Η Γρανάδα είναι η ομάδα που κέρδισε το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου στην Primera Division κι επιστρέφει εκεί μετά από απουσία 35 χρόνων! Στον επαναληπτικό αγώνα των μπαράζ η ομάδα της Ανδαλουσίας ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Έλτσε και εξασφάλισε τον προβιβασμό χάρη στο "χρυσό" εκτός έδρας γκολ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ιγκάλο στο 29' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 81' με τον Τσουμέτρα, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα χάριζε σε εκείνους την άνοδο μετά από 22 χρόνια.

Η Μπέτις και η Ράγιο Βαγεκάνο είναι οι δύο ομάδες που είχαν εξασφαλίσει απευθείας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τερματίζοντας στις δύο πρώτες θέσεις της Segunda Division.

Glenti Comment: Αρρώστια !!!!!!!!!!!!! Η Γρανάδα παλικαρίσια πήρε δεύτερη συνεχόμενη άνοδο !!! Η ομάδα του Γλεντιού τα κατάφερε σε ένα αγχωτικό παιχνίδι !!! 42 παιχνίδια στην κανονική σαιζόν, κακό ξεκίνημα, τρελή συνέχεια !! Και 4 τρελά παιχνίδια για τα play-off !! Και του χρόνου τα λέμε στο Μπερναμπέου και το Καμπ Νου !!! Τα καλύτερα έρχονται !!!!



πηγή: sportfm.gr

1 σχόλιο:

  1. τεράστια άνοδος μετά από 4 παιχνίδια play-off στα οποία χάσαμε 4 πέναλτυ στην κανονική διάρκεια των αγώνων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή