Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Fight for Your Right Revisited (short film)



Χθες, με τη βοήθεια δύο φίλων (του Δημήτρη και του Γιώργου), ανακάλυψα μία ταινία μικρής διάρκειας η οποία είναι tribute για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!). Το κωμικό φιλμάκι είναι εντυπωσιακό και σήμερα το φιλοξενούμε στη στήλη μας Cinema Moments!

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, ακούγοντας το θρυλικό κομμάτι τον Beastie Boys που κυκλοφόρησε το 1986...



Το Fight for Your Right Revisited (2011) ξεκινάει με το συγκρότημα να βγαίνει από την πόρτα από την οποία μπήκε στο βίντεο-κλιπ 25 χρόνια πριν.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι μία πλειάδα από σταρ του Hollywood! Πρωταγωνιστούν οι Seth Rogen, Elijah Wood, Danny McBride, John C. Reilly, Will Ferrell, Jack Black, Stanley Tucci, Susan Sarandon, Steve Buscemi, Alicia Silverstone, Shannyn Sossamon, Kirsten Dunst, Ted Danson, Rashida Jones, Jason Schwartzman, Rainn Wilson, Amy Poehler, Mary Steenburgen, Will Arnett, Adam Scott, Chloe Sevigny, Maya Rudolph, David Cross, Orlando Bloom, Martin Starr, και οι Beastie Boys (Mike D, Ad-Rock & MCA) αυτοπροσώπως!

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία τα υπογράφει ο ίδιος ο MCA (Adam Yauch) από τους Beastie Boys! Απολαύστε το...



1 σχόλιο:

  1. ο Will Ferrell, ο John C. Reilly και ο Seth Rogen με τρελαίνουν! φοβερό φιλμάκι, με τη μουσική και την όλη αύρα των Beastie Boys να του δίνουν μία πολύ cool αίσθηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή