Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Cow Poly in the Car - "Κύριος Ηλίας" (μέρος 2ο)


Ο Cow Poly επέστρεψε. Αφού μας έμαθε τις διαφορές του λαϊκού και του ποπ, αφού μας έδωσε όλα τα tips για να γίνουμε facebook queens, αφού μοιράστηκε μαζί μας την εμμονή της γιαγιάς του με τα φρούτα, ήρθε η ώρα να μας... φιλοξενήσει στο αμάξι του!


Για να γίνετε μέλη της σελίδας του "Cow Poly" στο facebook πατήστε εδώ!


Φάρσα No 1: Κύριος Ηλίας (μέρος 2o)

Cow Poly in the Car, λοιπόν, και πρώτο θύμα ο αγαπημένος μας σταρ του Γλεντιού, ο Κύριος Ηλίας. Δείτε το δεύτερο μέρος της πρώτης φάρσας... Πως θα αντιδράσει ο Κύριος Ηλίας στην πρόταση της Sirina στον Cow Poly; Τι ρόλο παίζει η γιαγιά του; Αυτά και πολλά ακόμα στο δέυτερο και τελευταίο μέρος του πρώτου Cow Poly in the Car!




6 σχόλια:

  1. to palepses poli na min gelas alla ligizes!!! hahahaha niko eisai monadikos!!! foveri idea kai katapliktiko apotelesma... kialo kialo kialo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε αυτό το επεισόδιο στέφω νικητή τον κύριο Ηλία! χαχαχαχαχαχα... συγκολινιστικές ατάκες! μετά το ΑΠΑΚΑΜΠΕ, ΑΠΑΚΑΜΠΕ ΙΟΚΟ, έχω πάθει πάλι τρελό κόλλημα με το "απο τη (μ)πείρα που έχω". "έχεις μπυρίτσα;" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... είναι όλο ΤΡΕΛΟOOOOOOO! vamos glenti !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ton trelanes ton baba sou vre!!!
    polu kali idea me tis farses..kai polu kalo to apotelesma..perimenoume tin thea varvara..
    breed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxaxax ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!! δεν υπήρχε !! ώραίο σχέδιο, τέλειος αυτοσχεδιασμός, τέλειο θύμα, και τέλειο μοντάζ = ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΕΙΟ \!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή