Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Θυμόμαστε τους Stavros Flatley (videos)


Ε, όχι λοιπόν. Ο Μάρκος Παγδατής δεν είναι ο μόνος Κύπριος αδελφός μας που διαπρέπει στην Αγγλία. Το συγκρότημα Stavros Flatley που αποτελείται από τον Δημήτρη και τον Μιχαλάκη (πατέρας και γιος) έφθασε μέχρι τον τελικό του Britain got Talent το 2009 και από τότε είναι διασημότητες στην Αγγλία και προσκαλούνται σε διάφορες εκδηλώσεις.

Περιγράφουν το show που παρουσιάζουν ως "δύο χοντρές εκδοχές του Michael Flatley με ελληνικά στοιχεία". Ποιος είναι ο Michael Flatley; Είναι Ιρλανδο - Αμερικάνος χορευτής και δημιουργός ενός πολύ επιτυχημένου μιούζικαλ με την ονομασία "Lord of the Dance". Εξειδικεύεται στους παραδοσιακούς ιρλανδικούς χορούς με κλακέτα.


Απολαύστε τους...


Και επιδή μία φορά μόνο δεν αρκεί...


Εάν θέλετε να τους συγκρίνετε με το πρότυπό τους, τον Michael Flately, δείτε και αυτό το βίντεο (καημένε Michael, το ξέρουμε ότι είναι άδικη για εσένα η σύγκριση αλλά θα πρέπει να υποκλιθείς).by Kostas

1 σχόλιο:

  1. τεράστιες μορφές !!! τους έβλεπα από τότε που είχαν βγει. θετική ενέργεια, αγάπη πατέρα-γιου και χαμόγελο αρκούν για να πετύχεις κάτι τόσο μεγάλο.

    υ.γ: μία κίνηση τους είναι τοοοοοσο αγαπημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή