Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η πορνοστάρ βοηθός της Χίλαρι Κλίντον !



Η Σάμι Σπέιντς ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα. Ήθελε να γίνει δικηγόρος και να διαπρέψει στον πολιτικό στίβο. Γι' αυτό αποφάσισε να δουλέψει στο πλάι μια δυναμικής κυρίας της αμερικανικής πολιτικής σκηνής για να μάθει περισσότερα.

Έτσι η Σάμι Σπέιντς στα 19 της, βρέθηκε πριν από έξι χρόνια να εργάζεται ως βοηθός στο γραφείο της τότε γερουσιαστή των Δημοκρατικών και σημερινής υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Η Σάμι μάλιστα, έκανε όνειρα να σπουδάσει νομική και να αναρριχηθεί σιγά-σιγά στα δημόσια αξιώματα, καθώς είχε φιλοδοξίες για να ακολουθήσει πολιτική καριέρα όπως ακριβώς και η τότε εργοδότρια και μέντορά της, Χίλαρι.

Το όνειρό της όμως το εγκατέλειψε, καθώς προτίμησε τον εύκολο δρόμο, αυτόν του γρήγορου χρήματος μέσα από το πορνό αλλά και τη σεξουαλική της απελευθέρωση.

Μπορεί να εγκατέλειψε την πιθανότητα μιας πολιτικής καριέρας ωστόσο δεν το μετανιώνει καθόλου.

Η ξανθιά πορνοστάρ γράφει στη σελίδα της στο facebook: "Είμαι πορνοστάρ! Λατρεύω το σεξ, τα πάρτι και το νόστιμο φαγητό! Είμαι επίσης φοιτήτρια και χορεύω στο Spearmint Rhino στο Λας Βέγκας!".

Η γεννημένη στη Νεβάδα πορνοστάρ άρχισε τη νέα της "καριέρα" το 2009 στα 22 της και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ερωτικές ταινίες.

Όσο για την πρώην μέντορά της; Η ίδια η Σάμι δηλώνει πως μάλλον δεν θα ήταν και πολύ χαρούμενη αν μάθαινε την εξέλιξη της μαθήτριάς της. Πάντως εκείνη εξακολουθεί να τη σέβεται και να την θαυμάζει πολύ.

Άραγε τι θα γινόταν αν ο Μπιλ Κλίντον γνώριζε για την κλίση της νεαρής βοηθού;


πηγή: philenews.com

2 σχόλια: