Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Τα "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" σπάνε ταμεία !


Η τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" έγινε αυτή την εβδομάδα η μεγαλύτερη εισπρακτική του επιτυχία στις ΗΠΑ, μετά από 25 χρόνια, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Sony Pictures Classics που έχει τα δικαιώματα για τη διανομή της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" που γυρίστηκε αποκλειστικά στο Παρίσι έχει ήδη αποφέρει εισπράξεις άνω των 23 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 20 Μαΐου.

Οι εισπράξεις στον υπόλοιπο κόσμο, όπου η δημοτικότητα του Γούντι 'Αλεν είναι σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη από ό,τι στις ΗΠΑ, φθάνουν τα 35,7 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι κάποια χρόνια που ο 75χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης γυρίζει ταινίες στην Ευρώπη, εγκαταλείποντας την αγαπημένη του Νέα Υόρκη.

Μετά το Λονδίνο όπου γύρισε τις ταινίες «Match Point» και «Scoop», τη Βαρκελώνη όπου γύρισε το «Vicky, Cristina, Barcelona» και το Παρίσι, ο Γούντι 'Αλεν στρέφεται τώρα στη Ρώμη όπου τον Ιούλιο αρχίζουν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Bop Decameron» με πρωταγωνιστές την Πενέλοπε Κρουζ, την 'Ελεν Πέιτζ, τον 'Αλεκ Μπάλντουιν, αλλά και τον ίδιο.




πηγή: news.in.gr

2 σχόλια:

  1. το Γλέντι έχει γεμίσει Παρίσι, αλλά ο Λούης δεν μπορεί ακόμα να το επισκεφτεί :))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δομήνικος παίζει με τη φωτιά... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή