Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Με ντουντούκα στον Παπαδάκη η Λουκά ! (video)



Τελικά η πλατεία Συντάγματος είναι όντως η πλατεία των αγανακτισμένων... Μέχρι και ο Γιώργος Παπαδάκης αγανάκτησε μπροστά από την Βουλή, όταν στον «αέρα» της εκπομπής βγήκε η Ελένη Λουκά! Και επειδή την προηγούμενη φορά δεν της έδιναν μικρόφωνο, η κα Λουκά πήρε τα μέτρα της και βγήκε με... ντουντούκα!

Το «Καλημέρα Ελλάδα» μιλούσε για τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» και το κατά πόσο οι πολιτικοί παίρνουν το μήνυμά τους. Μεταξύ άλλων, υπήρχε και απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος όπου μιλούσαν πολίτες.

Ξαφνικά, στην μέση του πλάνου εμφανίζεται η Ελένη Λουκά, που τώρα τελευταία έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος κάθε ζωντανής σύνδεσης: με την ντουντούκα στο χέρι, η γνωστή θεοσεβούμενη περσόνα έκανε την δική της παρέμβαση... Σιγά μην περίμενε να της δώσουν τηλεοπτικό χώρο και χρόνο!

«Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας σώσει! Αφήστε με να μιλήσω! Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας σώσει», φώναζε η κα. Λουκά με την ντουντούκα και στήθηκε μπροστά στην κάμερα για να βγάλει το διάγγελμά της...

«Έλα βρε Ελένη μου, έλα βρε Ελένη... Ας κάνουν κάτι οι συνάδελφοι εκεί παιδιά. Ο Χριστός μαζί σου Ελένη μου», της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Πού να ακούσει καλέ η Λουκά; Ούτε... επιστροφή δεν είχε! Απλή -και απροκάλεστη- guest ήταν!

Η κα. Λουκά είχε και συνέχεια, αφού άρχισε να παραπονιέται ότι δεν της δίνει τον λόγο και την κοροϊδεύουν συνέχεια. «Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας σώσει... Ειρήνη υμίν», είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης!

Συνήθισε βλέπεις ο άνθρωπος... Τις προάλλες, την δημοσιογράφο της εκπομπής περίμενε, η Λουκά του βγήκε! Η οποία, by the way, έκανε «ντου» και στους Καραμεροχαριτάτους και σε εκπομπή της ΝΕΤ.



πηγή: star.gr

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχα... εκεί που πλησιάζει μέσα στην κάμερα με τη ντουντουκά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αχ, Α.Μ.Α.Ν γιατί να έχεις σταματήσει !!!;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή