Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πέθανε ο ράπερ και tatoo artist Λεκτικός



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 41 ετών άφησε ο ράπερ και tatoo artist, Ανδρέας Μαρνέζος ή Λεκτικός Επεξεργαστής - όπως ήταν γνωστός. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το άψυχο σώμα του αντίκρισε η γυναίκα του στο σπίτι τους στο Πεντάγωνο τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4). Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν πατέρας δύο παιδιών και από τους πιο γνωστούς tattoo artist στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό στο Myspace, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και έξι χρόνια μετά μετακόμισε με τους γονείς του στην Αμερική. Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μεγαλώνοντας τον κέρδισε ο κόσμος των tattoo και το free fighting ενώ αργότερα ασχολήθηκε με το kick boxing και το muai thai.

Ο ίδιος στη συνέχεια ασχολήθηκε στο εξωτερικό επαγγελματικά με μαχητικά αθλήματα παίρνοντας μάλιστα συμμετοχή σε πρωταθλήματα.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1997 μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους ενώ λίγο αργότερα χώρισε. Μετά άνοιξε δικό του μαγαζί με tattoo αλλά και μια δισκογραφική εταιρία με σκοπό να προωθήσει νέους καλλιτέχνες από το χώρο της ραπ. Το 2004 σταματά τη δισκογραφική εταιρία και φεύγει στο εξωτερικό όπου ασχολήθηκε ξανά με μαχητικά αθλήματα.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους Going Through όπου στο τραγούδι "Κάρτα" γίνεται αναφορά σε αυτόν.


Glenti Comment: Πόσο κρίμα για έναν άνθρωπο μόλις 41 ετών. Θυμάμαι την πολύ καλή εντύπωση που μου είχε κάνει στο μαγαζί του, το barcode, στον Χολαργό. Η σχέση που φάνηκε να έχει εκεί με τους φίλους και συνεργάτες του και με τα παιδάκια του...


πηγή: cosmo.gr

4 σχόλια:

  1. opoios ekane auto to arthro apla parapliroforei ton kosmo.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΙ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κε ΑΝΩΝΥΜΕ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ Dominic. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, εσύ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή