Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η δουλειά των ονείρων μας


Ο έλεγχος των ποτών, η δοκιμή ξαπλώστρας, και το μασάζ είναι μεταξύ των αρμοδιοτήτων του τυχερού που θα επιλεγεί για... κριτής παραλίας. Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για πραγματική αγγελία για εργασία στη Σουηδία.

Αν ψάξεις καλά στις μικρές αγγελίες ίσως κάποια στιγμή βρεις τη δουλειά που σου ταιριάζει ή καλύπτει κάπως τις ανάγκες σου.

Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι για μια αγγελία στη Σουηδία, αφού δεν μιλάμε για λύση ανάγκης, αλλά για ευκαιρία ζωής. Το περιοδικό "Amelia" δημοσίευσε πληροφορίες για μια θέση εργασίας, που θα ήθελε καθένας από εμάς.

Χιλιάδες Σουηδοί έστειλαν το βιογραφικό τους στο περιοδικό για να διεκδικήσουν μια θέση στον Ήλιο…

Γιατί όλος αυτός ο πανζουρλισμός; Μα γιατί ψάχνουν έναν κριτή παραλίας!

Ευθύνη του "άτυχου" αυτού υπαλλήλου θα είναι να ταξιδέψει για ένα μήνα σε διάφορες παραλίες στον κόσμο και να αναφέρει ποιες είναι οι καλύτερες!

Βεβαίως θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα πάντα καθώς όλες οι δαπάνες είναι δωρεάν! Μεταξύ των αρμοδιοτήτων του είναι να πίνει κοκτέιλ, να βλέπει αν οι ξαπλώστρες είναι αναπαυτικές, να επισκέπτεται τοπικές ταβέρνες και άλλα τέτοια δυσάρεστα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία "Σε ορισμένες παραλίες ίσως χρειαστεί να του κάνουν μασάζ, να ελέγχει τα ποτά, να κολυμπήσει με αναπνευστήρα".

Τέλος, οφείλει να συντάξει ένα κείμενο με όλες τις αναφορές του.


πηγή: news247.gr

1 σχόλιο: