Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Βραζιλία - Κύπρος 0-2


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η μαθητική ομάδα της Κύπρου, η οποία λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Μαθητικό ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Βραζιλία, από τις 10-18 Απριλίου 2011.

Η Εθνική μας ομάδα μετά από πολύωρο ταξίδι έφτασε στη Βραζιλία και στην πόλη Φορταλέζα, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Η Κύπρος με προπονητή και πάλι τον Σοφούλη Στυλιανού κατέκτησε πριν από δύο χρόνια την πρώτη θέση, για τον ίδιο θεσμό στο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.

Χθες (11/4) οι Κύπριοι μαθητές-ποδοσφαιριστές επικράτησαν για τον πρώτο αγώνα του 4ου ομίλου, της Βραζιλίας Β. με 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ανδρέου Αδάμος και Ανδρέου Κρίστης.

Η Κύπρος με προπονητή τον Σοφούλη Στυλιανού θα αντιμετωπίσει ακόμη για τον ίδιο όμιλο τις Σλοβακία, Βουλγαρία, Λουξεμβούργο και Ιράν. Με την ολοκλήρωση των αγώνων στους ομίλους, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διεκδικήσουν τις οκτώ πρώτες θέσεις. Ο τρίτος και τέταρτος κάθε ομίλου θα αγωνισθούν για τις θέσεις 9-16 και ο πέμπτος και έκτος κάθε ομίλου για τις θέσεις 17-24.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Παναγή Κωνσταντίνος, Γεωργίου Άγγελος, Αντωνίου Μηνάς, Νεοφύτου Ντέιβιντ, Αντρέου Κρίστης, Κυριάκου Αντρέας, Λαζάρου Λένος, Στυλιανού Ζήνωνας, Μιχαήλ Αντρέας, Βαρνάβα Λεωνίδας, Ζεβλάρης Σταύρος, Κωνσταντίνου Στέλιος, Αντρέου Αδάμος, Τζιάμας Χρίστος, Σάβιτς Αλέξανδρος, Θεμιστοκλέους Αντρέας, Σολωμού Ελευθέριος και Διονυσίου Κωνσταντίνος.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται επίσης: Σοφούλης Στυλιανού-προπονητής, Κτωρής Γιάννης-συνοδός και Τρύφωνος Στέλιος-διαιτητής. Αρχηγός της αποστολής είναι η κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ, επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.


Glenti comment: Κι όμως η κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, Κύπρος (!), νίκησε 2-0 τη Βραζιλία στη Βραζιλία... Ευοίωνο το μέλλον...


πηγή: sigmalive.com

2 σχόλια: