Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

New York Times: Ιστοσελίδα με συνδρομή


Τη σταδιακή μετάβαση στη συνδρομητική υπηρεσία άρχισε εδώ και δύο ημέρες η εφημερίδα «New York Times», χρεώνοντας τους αναγνώστες την πρόσβαση στο περιεχόμενο τόσο στην ιστοσελίδα τόσο και μέσω των smartphone και των ταμπλετών.

Η συνδρομητική υπηρεσία λειτουργεί για τους κατοίκους του Καναδά από την Πέμπτη, ενώ από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου θα ισχύσει για τους Αμερικανούς και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχουν τρία πακέτα πρόσβασης με 15, 20 και 35 δολάρια ανά 4 εβδομάδες. Περιλαμβάνουν, αντίστοιχα, πλήρη πρόσβαση από υπολογιστή και πρόσβαση από smartphone, πλήρη πρόσβαση και πρόσβαση από ταμπλέτα (το πακέτο των 20 δολαρίων) και τέλος, πλήρη πρόσβαση από υπολογιστή και κάθε συσκευή.

Οι αναγνώστες θα μπορούν στο εξής να βλέπουν δωρεάν 20 άρθρα το μήνα (συμπεριλαμβάνονται τα άλμπουμ και τα βίντεο). Πέρα από τα 20 άρθρα θα πρέπει να γίνουν συνδρομητές για πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Η πρόσβαση από τα smartphone θα είναι δωρεάν μόνο για τις σημαντικότερες, τρέχουσες ειδήσεις· το υπόλοιπο περιεχόμενο είναι επί πληρωμή.

Οι αναγνώστες θα μπορούν να διαβάζουν τα άρθρα αν ακολουθήσουν το λινκ στην εφημερίδα από το Facebook, το Twitter ή κάποιο μπλογκ. Ωστόσο, αν και θα μετράνε στο όριο των 20 άρθρων, θα μπορούν να τα διαβάσουν ακόμα και αν το έχουν ξεπεράσει.

Τέλος, ελεύθερες θα είναι η πρώτη σελίδα, οι σελίδες των ενοτήτων και των μπλογκ και οι μικρές αγγελίες.


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου