Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σφακιανάκης: "Είμαι φασίστας"


Για ακόμα μία φορά προκάλεσε αίσθηση με συνέντευξή του ο Νότης Σφακιανάκης, δηλώνοντας "αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος" !! Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την οικονομική κρίση, εξαπολύοντας μύδρους κατά των πολιτικών.

«Ο πόλεμος που έγινε εναντίον μου ήταν αδυσώπητος! Λάσπη... Για μένα η δυσφήμηση είναι δυσφήμηση», είπε ο Νότης στο κανάλι «MadGreekζ», την Πέμπτη που μας πέρασε, για τα σχόλια που κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τα λεγόμενά του.

Για ακόμα μία φορά όμως μίλησε με τον γνωστό καυστικό τρόπο: «όταν λες εσύ είμαι πατριώτης, σου λένε είσαι φασίστας. Ναι ρε! Είμαι φασίστας άμα είμαι πατριώτης. Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Εσύ που είσαι άπατρις τι είσαι; Το μέγιστο τίποτα;».

Παράλληλα, ο Νότης αποκάλυψε ότι ψηφίζει την... αλήθεια, αλλά και ότι του έχει γίνει πρόταση να μπει στην πολιτική αλλά εκείνος δεν πρόκειται να το κάνει ούτε κατά διάνοια. «Σε μια σκηνή όπου παίζεται το θέατρο του παραλόγου θα παραλογιστείς», πρόσθεσε και χαρακτήρισε τους πολιτικούς «πολιτικάντηδες που υποθήκευσαν την Ελλάδα και πούλησαν την πατρίδα μας».

«Ο κόσμος πρέπει να διώξει όσους τους ξεγελούν και έχουν πιάσει τις θέσεις και να έρθουν οι νέοι άνθρωποι... πρέπει να βρούμε τους καλούς μας, τους επιστήμονες, τους φιλοσόφους μας», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Νότης μίλησε με σκληρά λόγια για όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην χώρα, επισημαίνοντας πως οι κυβερνώντες θα έπρεπε ήδη να έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα οικονομικά.


Glenti Comment: Το ξέραμε... Δεν μας είπε τίποτα καινούριο το φασιστοειδές!


πηγή: inews.gr

1 σχόλιο: