Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έξι μήνες αποκλεισμό γιατί ζήτησε τον Μέσι


Το αστείο του βγήκε... ξινό. Ο Σεντρίκ Ενζορλά, πρόεδρος της ερασιτεχνικής Μπορν από τη Γαλλία, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, θέλοντας να κάνει... πλάκα και η γαλλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με έξι μήνες, κατά τους οποίους δεν θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν 1 εβδομάδα. Ο Σεντρίκ Ενζολρά αποφάσισε να κάνει ένα αστείο για να διασκεδάσει με τους φίλους του, καταθέτωντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Να τονίσουμε πως η ομάδα του εδρεύει σε ένα γαλλικό χωριό 400 κατοίκων και παίζει στην 2η κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Οτ Λουάρ.

Η προσφορά, όμως, δεν έφτασε ποτέ στους Καταλανούς. Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) μπλόκαρε την ηλεκτρονική αίτηση και δεν την έστειλε στην ισπανική ομοσπονδία. Αντ' αυτού, τιμώρησε τον Ενζολρά με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

“Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια συμπεριφορά. Ίσως είναι ένα αστείο, αλλά είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα γεγονότα”, δήλωσε το στέλεχος της γαλλικής ομοσπονδίας, Ιβ Μπεγκόν.

Ο Ενζολρά, από την πλευρά του, έδωσε τη δική του εξήγηση: “Για να κάνεις προσφορές μεταξύ μικρών συλλόγων, συμπληρώνεις αιτήσεις στο Διαδίκτυο. Αποφάσισα να κάνω μία πρόταση, οπότε έγραψα το όνομα Λιονέλ Μέσι, την ημερομηνία γέννησής του και το σύλλογο στο σύστημα. Μετά η λίγκα μετέφερε το αίτημα στην ομοσπονδία. Σοκαρίστηκαν και αρνήθηκαν να τη διαβιβάσουν στους Ισπανούς ομολόγους τους. Αποβλήθηκε για 6 μήνες, εκ των οποίων οι 3 έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Ήταν ένα αστείο, για να διασκεδάσω με τους φίλους μου. Θα περάσω τους επόμενους 3 μήνες σε κάποιο μπαρ”.


πηγή: sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου