Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αναβολή του τελικού



Ο προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή (06/03) τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πήρε αναβολή. Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη των αρμοδίων στην αστυνομική διεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής. Πλέον, αναζητείται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η ΕΟΚ ήθελε να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσία φιλάθλων όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, η ΓΓΑ συζητούσε μόνο για παρουσία μαθητών, κάτι που ήταν ανέφικτο να γίνει στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Έτσι, λοιπόν, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, έκανε λόγο για "απόφαση-σκάνδαλο" κατά την αποχώρηση του από τη σύσκεψη.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, φρόντισε να αφήσει σαφείς αιχμές για την αντίδραση του Ολυμπιακού. "Είναι θέμα της Πολιτείας. Ίσως ήταν το πιο φρόνιμο να αναβληθεί το ματς, για να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε το παιχνίδι να είναι πραγματική διαφήμιση."


Glenti Comment: Η βλακεία στον επαγγελματικό αθλητισμό στην Ελλάδα φαίνεται να μην έχει όρια. Πόσο δύσκολο είναι να δώσεις προσκλήσεις σε μερικά παιδιά που θα χαιρόντουσαν έναν ωραίο αγώνα μπάσκετ δίχως την παρουσία των κανιβάλων;


πηγή: contra.gr

1 σχόλιο:

  1. μπάχαλο! ντροπή σε όλους... υποβαθμίζουν την εξαιρετική ποιότητα και των δύο ομάδων. αυτά τα ματς έπρεπε να είναι γιορτή και διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή