Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Όλα έτοιμα για τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν


Σε ένα κλασικό γουντιαλενικό σύμπαν μας εισάγει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν. Η ταινία συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας για τη συμμετοχή σε αυτή της κυρίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, αλλά στο τρέιλερ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εμφανίζεται μόλις δύο δευτερόλεπτα. Το υπόλοιπο καταλαμβάνεται από μαγευτικές εικόνες της γαλλικής πρωτεύουσας, τις... κρυφές χάρες της οποίας γνωρίζει στις νυχτερινές του βόλτες ο πρωταγωνιστής (Όουεν Γουίλσον). Η ταινία θα ανοίξει τις πύλες του φετινού Φεστιβάλ των Καννών.

Τα τελευταία χρόνια ο Γούντι Άλεν έχει «εγκαταλείψει» αρκετές φορές την αγαπημένη του Νέα Υόρκη για χάρη ευρωπαϊκών πόλεων. Πρώτα ήταν το Λονδίνο («Match Point») κι έπειτα η Βαρκελώνη («Vicky, Christina, Barcelona») και τώρα το Παρίσι που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ιστορίας του διάσημου σκηνοθέτη.

Το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού (Όουεν Γουίλσον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς), οι οποίοι ταξιδεύουν μέχρι το Παρίσι για ένα ρομαντικό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Εκείνος (ένας ολίγον τι νευρωτικός ήρωας, στα πρότυπα των περισσότερων ταινιών του Γούντι Άλεν) αρχίζει να εξερευνά την πόλη τη νύχτα και ανακαλύπτει το άλλο πρόσωπο του Παρισιού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Άντριεν Μπρόντι, Μαριόν Κοτιγιάρ, Μάικλ Σιν, Κάθι Μπέιτς και φυσικά η Κάρλα Μπρούνι που ερμηνεύει μία ξεναγό.

Η ταινία θα ανοίξει τις πύλες του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο διευθυντής του οποίου χαρακτήρισε την ταινία «ένα υπέροχο ερωτικό γράμμα» προς την πόλη του Παρισιού.


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου