Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Βρέθηκε ο Δήμαρχος. Στοπ.


Της κακομοίρας (και κυριολεκτικώς) γίνεται στην τοπική αυτοδιοικηση. Δηλαδη, εδω που τα λεμε, εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενίζουν.


Θυμάστε τους υποψήφιους δημάρχους Γλυφάδας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Κώστα Κόκκορη μεταξύ των οποίων είχε δημιουργηθεί εκτενές ζήτημα, μιας και και ο δεύτερος εξελέγη μεν, αλλα με ποσοστό πολυ κοντινό με αυτό του Μ.Βαρβιτσιώτη; Τη διαφορά αυτή έλυσε τελικως, μετά απο αρκετό καιρό το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά το οποιο εξέδωσε απόφαση που επικυρώνει το εκλογικό αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 14ης Νοεμβρίου 2010 στο Δήμο Γλυφάδας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκε η ένσταση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αφού "ανατράπηκαν" μόλις 21 ψηφοδέλτια γεγονός που δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

Δυνατή Γλυφάδα – Κώστας Κόκκορης: 11.240
Μαζί για τη Γλυφάδα - Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: 11.209

Κάπως έτσι λαμβάνει και επίσημα τέλος το εκλογικό θρίλερ για τον Δήμο Γλυφάδας και ο νέος της Δήμαρχος, Κώστας Κόκκορης συνεχίζει ακάθεκτος το έργο που ξεκίνησε από την αρχή του έτους σηκώνοντας τα μανίκια με στόχο να αλλάξει την πόλη του.

Όσο για τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καλό θα ήταν πλέον να το πάρει απόφαση και να φροντίσει να εκτελέσει το αντιπολιτευτικό έργο που του αναλογεί μονό, προς όφελος του δήμου.


πήγη: stifora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου