Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

The Art of Gossiping (ξανά - μανά) Νο2

Τότε που λέτε, τα παλιά τα χρόνια, αμα δεν φόραγες στο κορίτσι στεφάνι, ή έστω αν δεν της έταζαν έναν αρραβώνα, δεν είχε το δικαίωμα, ουτε μία γλασάδα να φάει σε κοινή θέα. Διότι τι θα έλεγε ο κόσμος;


Πάνε όμως αυτά. Ξεχάστε τα. Γιατί τη σήμερον ημέρα, όχι μονο στεφάνι βάζουν οι διάσημοι αραιά και που, αλλα, ενίοτε, αραδιάζουν και κανα 2 παιδιά, άνευ του πρώτου (Αίσχος! που είναι του Παγκάλου οι καιροί που 'ταν μακριές οι φουστες;). Αυτά συμβαίνουν και στην εγχώρια show-bizz αλλά βέβαια με κάπως ηπιότερους ρυθμούς. Ο λόγος για το - κατ' εμε - ωραιότατο ζεύγος, Θ. Ευθυμιάδη - Α. Δημιτριεβιτς. Οι οποίοι δήλωσαν οτι θα παντρευτούν, οταν βρουν παπά της προκοπής. Μέχρι τότε, θα είναι ελεύθεροι, ωραίοι και μαζί. Εντάξει παιδιά, όπως θέλετε. Αν και εγώ, σαν μικρή και ανόητη που είμαι, νόμιζα ότι δύσκολο είναι να βρεις γιατρό, να βρείς δουλεία, να βρείς ηλεκτρολόγο, να βρεις το φλουρί στη βασιλόπιτα (χωρίς να κλέψεις), από παπάδες... ουουου !!!

Και ενώ οι απο πάνω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας...

Η Απόλυτη, περνά μάυρες ώρες.Καλά διαβάσατε, μαύρες και άραχνες. Πριν απο μερικές ημέρες της ασκήθηκε ποινική δίωξη για την απόκρυψη της αμοιβής της, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ. Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορείται πως απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Η πρωταγωνίστρια των ερωτικών ταινιών είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο DVD δεν ήταν εμπορικό προϊόν αλλά προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Ωστόσο, όταν ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της "Σειρήνα", Δημήτρης Σειρηνάκης, κλήθηκε από το ΣΔΟΕ, παρουσίασε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο αναγραφόταν η πληρωμή της Τζούλιας, η οποία ήταν 150.000 ευρώ.

Τώρα εμείς απο εδώ τι να πούμε, πως η τέχνη θάβεται, ε ναί, θάβεται. Τέλος, χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια Μπέκαμ, γιατί, μπορεί ν' αργήσανε, αλλα την πετύχανε την κόρη.

Ο Ντ. Μπέκαμ, παίκτης των L.A Galaxy, ανακοίνωσε σε επίσημο γεύμα της ομάδας του την Παρασκευή πως το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον Ιούλιο η Βικτώρια είναι κορίτσι: "Είμαστε πολύ τυχεροί που πρόκειται να γίνουμε και πάλι γονείς, και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα το πω: Είναι κορίτσι!" δήλωσε, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του, ο μελλοντικός χαζο-μπαμπάς.

"Είμαστε ακόμα κάπως σοκαρισμένοι. Όταν έχεις τρία αγόρια, έχεις την αίσθηση ότι θα είναι και πάλι αγόρι, οπότε το να μάθουμε ότι είναι κορίτσι ήταν μια έκπληξη, και τώρα - προφανώς - πετάμε στα σύννεφα! Οι τρεις γιοι μας είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι και η Βικτόρια τα πάει μια χαρά" πρόσθεσε.

Και όπως πάντα, η στήλη καινοτομεί (και παρουσιάζει) το: ''δεν με χάλασε''και ''φέρτε το πριόνι''...

δεν με χάλασε:
  • Η πραγματικά απίθανη κυρία, στις φάρσες του ''πλάκα μου κάνεις''. Ιδίως στο σημείο που τάιζε τον 40χρονο υιό της μελάτο αυγό, μπροστά σε όλο το μαγαζί.
  • Το πολλά υποσχόμενο trailer της ταινίας White Irish Drinkers, την οποία θα δω και θα σας πω τι κατάλαβα.
  • Που η κυβέρνηση άρχισε λέει να καταμετρά τα ασημικά για την αποπληρωμή του χρέους. Παιδιά εχω και εγώ 2 ντιβανοκασέλες με σεμεδάκια, ασορτι φανέλες και τραπεζομάντιλα. Τα δίνω.
φέρτε το πριόνι:
  • Θα γεννήσει επιτέλους η κ. Σκορδά ;; Δεν αντέχουμε άλλο, το Πανελλήνιο αδημονεί. Οχι τιποτ' άλλο, τον έχει καταστρέψει τον έρημο τον Λιαγκα. Απο την στεναχώρια του έχει βάλει 20 κιλά ο άνθρωπος. Δηλαδή άλλος να κοιλοπονά, και άλλος να γεννήσει στο τέλος;
  • Δέν τις μπορώ τις real housewifes πραγματικά απο τα νεύρα μου, έτσι, λέω να στείλω ένα εξώδικο στο κανάλι. Για το γούστο. Πρώτα - πρώτα, εμένα σαν γυναίκα με προσβάλλουν. Δεν θυμάμαι, την μάνα μου να βασανιζόταν απ' το δίλημμα: αγγλικό κολέγιο ή ελληνικό, ή αν μιλάω αγγλικά στο σπίτι και δεν fit in. Ούτε φυσικά, πότε θα πάει γυμναστήριο, για μανικιούρ και αλλα συναφή. Δηλαδή ας μας λυπηθεί κάποιος. Δεν νομίζω η μέση Ελληνίδα εργαζόμενη και μητέρα, να έχει ούτε το 2% των ανησυχιών τους. Άσε μας χρυσή μου. (Τα έγραψε ωραιότατα και η κ. Ακρίτα στο οπισθόφυλλο του Βήματος) οπότε με κάλυψε.
  • Επίσης (δεν ξέρω για εσάς) αλλά σκασίλα μας για τα υπαρξιακά της E. Μανωλίδου. Ε, μα πιά.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα...


by Yanka


πηγές πληροφοριών: gossip-tv.gr, queen.gr, yupi.gr

1 σχόλιο:

  1. "Η πραγματικά απίθανη κυρία,στις φάρσες του ''πλάκα μου κάνεις''.Ιδίως στο σημείο που τάιζε τον 40χρονο υιό της μελάτο αυγό,μπροστά σε όλο το μαγαζί."

    nomizw den anikei stin katigoria "den me xalase" alla stin "me eftiakse trela"

    ΑπάντησηΔιαγραφή