Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

The Art of Gossiping (ξανά - μανά) Νο1

Επειδή με ξέρετε, να κρατηθώ δεν μπορώ, και ζωη δίχως κουτσομπολιόν, δεν έχει νοστιμάδα. Ιδού τα νεοτερα, απ' τον κόσμο των αστέρων (λέμε τώρα), ντόπιων και αλλοδαπών. Γιατί θα το παραδεχθώ αγαπητέ αναγνώστη, απόκαμα η έρημη με τα ταξιδιωτικά, και ειπα να καμω ενα break, να αλλεγράρουμε κομμάτι (english - english).

Tο λοιπόν παιδιά μου, εδώ και μερικές εβδομάδες οι φήμες λένε ότι η Σκάρλετ Γιοχάνσον και ο Σον Πεν είναι ζευγάρι . Την φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει μία φωτογραφία που δημοσίευσε το TMZ.com με τους δύο διάσημους ηθοποιούς να βρίσκονται σε τρυφερό τετ α τετ. Ορίστε κύριοι ΑΔΙΚΙΑ. Μα ν' αφήσεις ΤΟ τεκνό (βλ. για αδαείς Ρ.Ρευνολντς) και να τα μπλέξεις με ΤΟ πουρό; Και είναι σου λέει σχεδόν βέβαιο, διότι ο Σον Πεν και η 26χρονη ηθοποιός γευμάτισαν σε κουβανέζικο εστιατόριο του Λος Άντζελες, και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε τη στιγμή που η Σκάρλετ είχε το πόδι της ανάμεσα στα πόδια του Σον Πεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γελούσαν και απολάμβαναν το γεύμα τους, ενώ το λογαριασμό τελικά πλήρωσε η Σκάρλετ. Ε, ρε βλακεία που τον δέρνει τον κόσμο... Αλλα περι ορέξεως... ουφ! Ενώ που λετε τα πιτσουνάκια του Hollywood βολτάρουν αλα μπρατσέτα, ενίοτε παππους με εγγόνα και τούμπαλιν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (στην μεριά που έχει θεα ΚΑΙ το σπιτι της Λαιδης) γινεται του ανακατώματως. Ο κ. John Galliano, ο γνωστός (omg) εκκεντρικός μοδιστρος, απολύθηκε απο τον οίκο Dior οπου και εργαζόταν τα τελευταία χρονια γιατι... παραζωήρεψε. Βασικά λάθος το θέτω. Γιατι μάλλον τρελάθηκε, και άρχισε να μπουρδολογεί ασύστολα κυρίως, εναντίον των Εβραίων. Το περιστατικό σημειώθηκε ένα βράδυ της Εβδομάδας Μόδας όταν ο μόδιστρος βγήκε (και τα παραήπιε) στο Μαρέ, την πιο hip περιοχή του Παρισιού. Εκεί, άρχισε να βγάζει το τρομερό αντισημιτικό του μένος, λέγοντας πως είχε δίκιο ο Χίτλερ για όσα έκανε στους Εβραίους, πως δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη και άλλα τέτοια ακατάληπτα. Συνελήφθη αυτοστιγμής, τον πήγαν στο τμήμα, του έκαναν αλκοτέστ, τον βρήκαν ισάξιο του μακαρίτη του Ορέστη Μακρή, έδωσε εγγύηση και βγήκε. Αυτά έγιναν στη Γαλλία και βεβαια οδήγησαν εν τέλει στην απόλυση του απ' τον γνωστό οίκο. Τα αντιεβραικά σχόλια όμως τα μαθε στην Αμερική και η Οσκαροκρατούσα πλεον κ. Πορτμαν η οποία αναστατώθηκε, πράγμα ανεπίτρεπτο στην κατάστασή της. Έβγαλε και ανακοίνωση - η άλλωτε επιστήθια φίλη και συνεργάτης του μόδιστρου - στην οποία έλεγε: "είμαι βαθιά σοκαρισμένη και αηδιασμένη από το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τα σχόλια του John Galliano. Μιας και αισθάνομαι υπερήφανη που είμαι Εβραία, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον κύριο Galliano, με κανένα τρόπο. Ελπίζω, τουλάχιστον, αυτά τα απαίσια σχόλια να μας οδηγήσουν να αναλογιστούμε, να δράσουμε και να καταπολεμήσουμε τις ακόμη υπάρχουσες προκαταλήψεις, που είναι το αντίθετο οποιασδήποτε ομορφιάς".

Να σημειωθεί οτι όταν ο κ. Galliano προσαγόταν στην, εκει, ασφάλεια, φώναζε: ''den eimai ratsistis, den eimai ratsistis'' (στα γαλλικά υποψιάζομαι)

Σχόλιο στήλης: Μpa sovara? Kai o Adolfos, den 8ewrouse eafton ratsisti, aplws exagnisti kai mesia.

Ακολουθούν τα καθιερωμένα αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν τη στήλη: (σήμερα έχουμε)

  1. Πόσο χρονών είναι τελικά η Ελένη Φιλίνη;
  2. Μήπως η Ζέτα Μακρυπούλια προσπαθεί υπερβολικά να μας πείσει;
  3. Ποιός ετόλμησε να κλέψει το αυτοκίνητο της Όλγας Φαρμάκη; Ποιός λέγω;
  4. Γιατί χώρισε η Ελεονόρα Μελέτη με το Φλουρί τον Κωνσταντινάτο; (Muhahaha)
  5. Γιατί πήρε ειδικά φέτος Όσκαρ η Νάταλι Πόρτμαν, για μια ταινία - σιγά τ' αυγά - και δεν το πήρε η Τζενιφερ Λόρενς που ήταν απείρως καλύτερη;
  6. Όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει με τον Θεό, τι του λέει;

Συνεχίζεται...

(μερική αναδημοσιεύση από το yupi.gr)

1 σχόλιο:

  1. o Σον Πεν είναι πιο γοητευτικός θεωρώ Yanka από τον Ρέυνολντς αλλά η απορεία μου είναι γιατί πλήρωσε μόνη της τον λογαριασμό! χαχαχαχα... επίσης ανυπομονώ να μάθω την απάντηση στο 6ο ερώτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή