Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

X Factor: Νικητής του μεγάλου τελικού ο Χάρης !

Αλέξανδρος-Χάρης X-Factor

Έπειτα από πέντε μήνες εντάσεων αλλά και πολλών διαπληκτισμών το τρίτο ελληνικό X-factor έριξε την αυλαία του. Νικητής αναδείχθηκε ο Χάρης και μαζί ο μάνατζερ του, Γιώργος Λεβέντης. Έτσι μετά την Κατερίνα Γκαγκάκη που είχε κερδίσει την πρώτη χρονιά με τον Λούκαςκαι τον Νίκο Μουρατίδη που πέρσι στέφθηκε νικητής με τον Στάυρο, φέτος ήταν η σειρά του Γιώργου Λεβέντη.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε με μπορντό βελούδινο σακάκι ενώ πρώτος τραγούδησε ο Αλέξανδρος ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, την “κόκκινη γραμμή”. Το δεύτερο κομμάτι που τραγούδησε ήταν το “Ποτέ ξανά-con te partiro”. Ο Χάρης ακολούθησε αμέσως μετά και τραγούδησε το “You are so beautiful” ενώ το δεύτερο τραγούδι του ήταν το “Εκείνη” του Φοίβου Δεληβοριά. Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν και δύο ντουέτα, το "Σήμερα-Tonight" από τους Reamon-Χατζηγιάννη. Η επιλογή του πρώτου ντουέτου έγινε από τον Γιώργο Λεβέντη ενώ ο Νίκος Μουρατίδης επέλεξε για το δεύτερό τους ντουέτο το "Για να σε εκδικηθώ" του Λάκη Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Μητροπάνου. Στην σκηνή του σόου τραγούδησαν και πολλοί από τους παίχτες που πέρασαν από το παιχνίδι και δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Στον τελικό του Χ-factor εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου όπου τραγούδησε παλιά αλλά και καινούργια της τραγούδια, όπως το "Baby It's Over" που τραγούδησε για πρώτη φορά στο MadWalk πριν από λίγες μέρες.

Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τον νικητή που επέλεξε τον τηλεοπτικό κοινό μετά από μία εβδομάδα ψηφοφορίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα (οι γραμμές έκλεισαν ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα). Η χαρά τόσο για τον ίδιο τον τραγουδιστή, που κερδίζει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony, όσο και για τον μάνατζερ του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Αμέσως μετά το σόου, παίκτες και κριτική επιτροπή διασκέδασαν στο "Αθηνών Αρένα" με την Άννα Βίσση να ανεβάζει στη σκηνή το νικητή και τραγούδησαν μαζί!


πηγή: yupi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου