Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

"Οι αριθμοί στη ζωή μας..." by NikosΜία καινούρια στήλη ξεκινάει σήμερα στο Γλέντι που αν και εκ πρώτης φαίνεται βαρετή, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και χρησιμότητα. Το όνομά της, "Οι αριθμοί στη ζωή μας".

Αυτό που διαπίστωσα τελειώνοντας τις σπουδές μου στα Χρηματοοικονομικά είναι ότι λίγα από αυτά που μαθαίνεις στο πανεπιστήμιο μπορείς τελικά να εφαρμόσεις στη δουλεία σου. Οι σπουδές σου διευρύνουν τον τρόπο σκέψης αλλά η εμπειρία πάνω στη δουλειά και το προσωπικό ενδιαφέρον είναι πολύ πιο χρήσιμα.

Η στήλη θα ασχολείται με θέματα οικονομικής φύσεως, και όχι μόνο, που ακόμα κι αν κάποιοι σιχαίνεστε τα μαθηματικά είναι σχεδόν αδύνατον να μην τα συναντήσετε μπροστά σας. Ξεχάστε δυσνόητες ορολογίες, πολύπλοκες αναλύσεις και ελάτε να μάθουμε τα απαραίτητα με τον πιο απλό τρόπο.


by Nikos

3 σχόλια:

  1. τι εικόνα θεϊκή έφτιαξες ρε συ! καλοτάξιδη η καινούρια στήλη. όποιος δεν την ακολουθήσει, χάνει την ευκαιρία να μάθει τα απαραίτητα καθημερινά οικονομικά που θα συναντήσει στη ζωή του έτσι κι αλλιώς! και ειπωμένα με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POIA EINAI H PRAXI GIA TO 20% OXI ΦΠΑ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 80 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 100?

    ΑπάντησηΔιαγραφή