Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νέα νίκη Παγδατή στο Αυστραλιανό Grand Slam


Στο 3ο γύρο του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής(Νο21) μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Αργεντίνου Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Νο 236) το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μελβούρνη.

Ο Κύπριος τενίστας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τα δυο πρώτα σετ με 6-1 και 6-3 σε μια ώρα και 16 λεπτά. Ο Λατινοαμερικανός όμως-πρώην Νο 4 της Παγκόσμιας κατάταξης που έπεσε λίγο ενός μακροχρόνιου τραυματισμού του- ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να κερδίσει το 3ο σέτ με 6-4.

Μάχη έγινε και στο 4ο σέτ όπου τελικά ο Παγδατής αναδείχθηκε νικητής με 6-3 κερδίζοντας και τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά. “Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαι συνηθισμένος. Έπαιξα αρκετά καλά και είμαι ικανοποιημένος. Γνώριζα ότι ο αντίπαλός μου δεν είχε πολλά παιχνίδια στα χέρια του , κι αυτό μου προσέθετε λίγο άγχος παραπάνω γιατί με έχριζε φαβορί. Ωστόσο παίζοντας με γρήγορες μπάλες δεν του έδωσα το περιθώριο να κάνει το παιχνίδι του” τόνισε ο Κύπριος τενιστας μετά την αναμέτρηση

Επόμενος αντίπαλος του Μάρκου Παγδατή το Σάββατο ο Αυστριακός αριστερόχειρας Γιούργκεν Μέλτζερ Νο 8 του τουρνουά και 11 στην Παγκόσμια κατάταξη.


πηγή: contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου