Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε από ύψος 100 μ. και επέζησε


Σώα και - σχεδόν - αβλαβής “βγήκε” μία γυναίκα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, πέφτοντας από τον 23ο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή, αφού την πτώση της σταμάτησε ένα παρκαρισμένο ταξί...

Η 30χρονη γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, πολύ φυσιολογικά και σε κατάσταση - φαινομενικά – ψυχραιμίας, παρήγγειλε έναν καφέ, προτού βγάλει τα παπούτσια της, βγει στο περβάζι του 23ου ορόφου του ξενοδοχείου Panamericano του Μπουένος Άιρες, σκαρφαλώσει στο κάγκελο και τελικά... βουτήξει στο κενό.

“Αν δεν είχα βγει από το αυτοκίνητο, θα με είχε σκοτώσει”, δήλωσε σοκαρισμένος ο οδηγός του ταξί, Miguel Cajal.

“Είδα έναν αστυνομικό, να σταματάει την κυκλοφορία και να κοιτάζει προς τα πάνω. Βγήκα από το ταξί μου, άκουσα το θόρυβο και είδα το σώμα της γυναίκας αυτής πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου”.

“είπε ο ίδιος στον τοπικόΤο πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω την οικογένειά μου. Μετά απλά άρχισα να κλαίω. Ήταν πολύ σκληρό το θέαμα”, τηλεοπτικό σταθμό, C5N.

Η 30χρονη γυναίκα πέφτοντας “κάθισε” στον ουρανό του ταξί, λυγίζοντάς τον και θρυμματίζοντας το παρμπρίζ του.

Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενός από τους πνεύμονες, ενός νεφρού και της σπλήνας της, καθώς είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία.

Από την πτώση της υπέστη επίσης κατάγματα στα πλευρά και τους γοφούς... είχε όμως επιζήσει!


πηγή: cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου