Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι celebrities που "σταυρώθηκαν" στις εκλογές



Με πλήθος εκπροσώπων της showbiz πρόκειται να γεμίσουν τα έδρανα των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων. Ξεχωριστή θα είναι σίγουρα η παρουσία του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος με 3.690 σταυρούς ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των Αθηναίων.

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας θα μοιάζει πλέον με κοσμικό event, καθώς εκτός από την πληθωρική προσωπικότητα του Ηλία Ψινάκη, θα μετέχουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη, Μαρία Τζομπανάκη και Νίκος Ψαρράς, καθώς και η αθλήτρια Άννα Βερούλη.

Ωστόσο, για ορισμένους celebrities η καρέκλα παίζεται. Μεταξύ αυτών ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης (βλέπε Μιχαλάκης στα «Εγκλήματα»), η παρουσιάστρια Τζίνα Αρβανίτη, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ και ο ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος.

Στο δεύτερο γύρο και με 6 μονάδες διαφορά πέρασε ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου στη Στυλίδα, ενώ στη δεύτερη Κυριακή θα κριθεί και η εκλογή του πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, Γιάννη, κόντρα στον Θανάση Παπαθανάση στη Ναυπακτία.

Ορισμένοι βέβαια βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται. Μεταξύ αυτών είναι ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, που είναι υποψήφιος στον δήμο Σπάρτης, οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου και Μαρία Γεωργιάδου στην Κηφισιά και ο συνάδελφός τους Μιχάλης Μανιάτης στον Πειραιά.

Τα αστέρια του Καλημέρα ζωή, Θάνος Καλλιώρας και Μαίρη Βιδάλη, διεκδικούν μια θέση στην περιφέρεια Αττικής, ενώ το ίδιο κάνουν οι δημοσιογράφοι Νάσος Αθανασίου, Μάκης Γιομπαζολιάς και Γιώργος Βαρεμένος που ήταν υποψήφιοι με το Γιάννη Δημαρά και τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Στην περιφέρεια Ηπείρου μετράει σταυρούς ο ηθοποιός Γιώργος Αρμένης, ενώ στο δήμο Αμαρουσίου η Κατερίνα Γιουλάκη, στο δήμο Αργυρούπολης ο Μάκης Δελαπόρτας, στο δήμο Αχαρνών ο Ντανιέλ Μπατίστα και στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Διονύσης Μακρής.

Στο μεταξύ, Πόπη Αστεριάδη, Αναστασία Μουτσάτσου και Γιώργος Σιγάλας μετρούν ψήφους στον Πειραιά, ο Γιώργος Γερολυμάτος ψάχνει να δει αν εκλέγεται στην Καλλιθέα, ο Πέτρος Ίμβριος στη Γλυφάδα και ο Νίκος Νομικός με το Χάρη Κατσιμίχα στον Άγιο Δημήτριο.


πηγή: cosmo.gr

2 σχόλια: