Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Το Νησί" έφερε ρεκόρ στην τηλεόραση



Σχεδόν έξι εκατομμύρια τηλεθεατές ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους το βράδυ που έκανε πρεµιέρα η σειρά "Το Νησί" (Mega). Η συνολική τηλεθέαση στη συγκεκριµένη ζώνη ανήλθε στο 57%, ποσοστό που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ από τη λειτουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς, η οποία βασίζεται στο οµότιτλο βιβλίο της Βικτόριας Χίλσοπ σε προσαρµογή σεναρίου Μιρέλλας Παπαοικονόµου και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, είδαν 3.555.000 ζευγάρια µάτια, σύµφωνα µε τα στοιχεία τηλεθέασης που έδωσε στη δηµοσιότητα, για τον πρώτο µήνα της σεζόν 2010-2011 το Mega.

Το διάστηµα11 Οκτωβρίου - 4 Νοεµβρίου η σειρά για τη ζωή των χανσενικών της Σπιναλόγκας εµφανίζεται υψηλά στις προτιµήσεις των τηλεθεατών, έχοντας καταλάβει τις πρώτες τρεις θέσεις τηλεθέασης στο top 15 της συγκεκριµένης περιόδου. "Ρεύµα" έχει και η εκποµπή "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, που έχεικαταλάβει τις θέσεις 4 έως 6 στην κλίµακα τηλεθέασης. Επτά από τις εννέα άλλες θέσεις του top 15 είναι κατειληµµένες από την καθηµερινή δραµατική σειρά "Η ζωή της άλλης".


Glenti Comment: Το αξίζει απόλυτα "Το Νησί". Είμαστε περήφανοι που μια σειρά τέτοιου επιπέδου, από όλες τις απόψεις, παίζει στην ελληνική τηλεόραση.


πηγή: tanea.gr

1 σχόλιο: