Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Sweet November - "Close your eyes" (scene)Μία ιδιαίτερα ρομαντική και συγκινητική ταινία ήταν το 2001 το Sweet November. Πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας ήταν η Σαρλίζ Θερόν και ο Κιάνου Ριβς. Όσοι δεν έχουν δει την ταινία, καλό θα ήταν να μη δουν τη σκηνή που επιλέξαμε σήμερα γιατί θα τους προδώσει το τέλος της ταινίας.

Για τους υπόλοιπους (!), θα δούμε την ιδιαίτερα ευαίσθητη σκηνή του αποχωρισμού μεταξύ του Νέλσον και της Σάρα. Μία κινηματογραφική στιγμή που αναδεικνύει την ανάγκη μας οι άνθρωποι να μας θυμούνται με την καλύτερη εικόνα μας, και αυτό ισχύει για πάρα πολλούς τομείς της ζωής μας.3 σχόλια:

  1. ένα καλό θέμα συζήτησης είναι το αν έκανε καλά ή όχι η αγαπητή Σάρα, επιλέγοντας να φύγει από τη ζωή χωρίς τον Νέλσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερή ταινία (απο τις τοπ 5 για μένα) και ΝΑΙ εγώ πιστεύω ότι η Σάρα σκεφτόταν ναι μεν σωστά (πολύ ωραίο να κρατήσεις κάτι για πάντα), αλλά τη λάθος επιλογή την έκανε ο Νέλσον που έφυγε (γιατί η θέληση της Σάρας για να κάνει αυτή τη θυσία είναι απόδειξη πως πρέπει να μείνει δίπλα της μέχρι το τέλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, αλλά αυτός και καλά σεβάστηκε αυτό που ήθελε εκείνη. την άφησε να επιλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή